2777
2789
عنوان

این چه مدل مسخره بازیه تو سایت راه انداختن😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 117 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچ وقت خبر فوت کاربر هارو باور نکردم اونی که میاد تایپک میزنه فلانی مرد مطمئن باشید اکانت دوم خو ...

اره دقیقا

یکی دیگه هم بود اومد خبر فوت خودشو داد همون کاربر فندق عصبی که تو پربازدیدا هم هس😂

👌🏻👌🏻👌🏻یکی یکی هم میخوان به هم ثابت کنن که ببین من از تو بدبخت ترمااا، انگار پز داره براشون🤷🏻 ...

این مسابقه کی از همه بدبخت تره بین همه ایرانیان رایج😂بشین درد دل کن تا ثابت نکنن وضعیت اونا بدتره ولکن نیستند

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مسخره بازی که زیادهیکی تاپیک میزنه اخبار خوابیدن و بیرون رفتن شوهرشو میدهیکی عکس میزاره میگه چطورم😐 ...

نه بعد می‌کنند واییییییییییی عکسمو نذاشته باشن اینستا بخدا خانوادم منو میکشنننننن

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

الان کدوم کاربر الکی گفته ک خودکشی کرده؟تا دیشب ک من خبر دارم کاربر فاطی خودکشی کرده و فوت شده درست ...

نخیر  حالش خوبه

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

اره اونم دیدم😂تازه ۲ تا خورده بود

آره درسته 

ای خدا ، از این ذهن فعال نوجوون ها

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اره همون امروز اومده گفته زندستدو سه تا بچه سال دیگه هم همین مدت اینکارو کردن😂

یکیشون می‌گفت دو تا ورق ده تایی آلپرازولام انداختم پاهام بی حس شده اونو میگی؟ 

والا من یبار چهار تا استامینوفن انداختم از سرگیجه چشمام باز نمیشد موندم اونی که قرص آرامبخش خورده بیست تا چجوری تایپک زده

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁