2777
2789
عنوان

جهاز هیچی نمی‌برم اما هشتاد گرممممم طلا میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 12115 بازدید | 518 پست
اسی خوبه دیگه ،همه جا رسمه چندتیکه بزرگ با داماده ،۳ تا ۵ تیکه با داماده ،بدار ۵ تیکه خودشو بگیره شم ...

جشن عروسی وخونه میمونه برای داماد .

میگن انصاف نیست.

میگن جهاز کم کمش از یک میلیارد هست.

اصلا تاپیکی که زدم احساس کردم دیگه نباید ازدواج کرد

به نظر من طلا را بذار خونه بابات.به خونه شوهر اعتباری نیست

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طی مراسم خاصی هست یا یک شب خانواده عروس با چمدون وشیرینی میرم خونه داماد وتمام؟

یه هفته قبل از عروسی 

ولی من چون عروسی نمیگیرم بعدازعقد نزدیک روزی ک می‌خوام برم خونم پدرم به پدر داماد زنگ میزنم میگه پنج شنبه چون خوش خیره میایم منزلتون 

اونام تدارک میبینن شام و...

ماهم با شیرینی چمدون میریم منزلشون 

البته ما با خاله هام میریم یعنی جمعیت یکم بیشتره 

جشن عروسی وخونه میمونه برای داماد .میگن انصاف نیست.میگن جهاز کم کمش از یک میلیارد هست.اصلا تاپیکی که ...

رسم چمدان داماد وقتی ببرید ک اونام رسم چمدان عروس داشته باشند 

اگر اونا ندارن شمام نبرید

جشن عروسی وخونه میمونه برای داماد .میگن انصاف نیست.میگن جهاز کم کمش از یک میلیارد هست.اصلا تاپیکی که ...

کی گفته یک میلیارد عزیزم 

من یخچال فریزر دو قلو ظرفشویی لباسشویی سرویس چوب و فرش و هرچی که فکرشو کنی گرفتم ۳۰۰

قبلا مراسم حنا بود که یک چمدون برای عروس میووردن ویک چمدون برای داماد.

ما چون اونام میارن ماهم می‌بریم

من حقیقت خوشم نمیاد از حنا بندان و حتی عروسی هم نمی‌خوام بجاش به جاش هزینه‌شو گذاشتیم کنار بتونیم یه مغازه بخریم بدیمش کرایه

ببین عزیزم بستگی به وسعت دو طرف داره

وسع داماد میرسه هم جهاز هم عروسی، اگه پولداره ، خوبه

وگرنه بی انصافی هست

منم ۵۴ گرم طلا ، نصف پول خرید خونه و جهیزیه درحد ضروریات زندگی یکم بیشتر بردم

چون وسع همسرم خیلی پایین بود (البته پدرم خیلی وضع مالی خوبی نداره اما از همسرم و خانواده بهتره)

یه جشن کوچیک عصرانه و ۳_۴ تکه اساس و نصف پول خونه با اون شد

طلا هم نتونست بخره

همه جا بهتره انصاف رعایت بشه

به جیب طرف نگاه کرد

اینکه هر دو طرف کوتاه بیان و ساده شروع کنن از همه بهتره

من واقعا ساده شروع کردم و راضیم

الهم عجل لولیک الفرج

اصلا این حرفارو گوش نکن ،حتی اگه بخوای با رسم خودتون پیش بری همون ۳۰۰ کافیه ،کل سرویس چوب و با تلویزیون بده داماد بخره با ۳۰۰ تومن باقیش میتونی وسیله هاتو بخری،لباسشویی با ۲۰،۲۵ تومن یخچال نهایتا ۶۰ تومن،اجاق گاز ۲۰ و خرده ای نهایتا و مابقی پولت خرده ریز  ،چیزای که نیاز داری بخر ،۳۰۰ هم طلا میبری ،دیگه چیکار کنی ،انقد سریع وا نده به حرف دیگران ،تو خونه استیجاری میخوای ۱ میلیارد جهاز ببری .در ضمن الان لوازم خارجی اصل پیدا نمیشه که ،همه رو ایرانی بخر حداقل ضمانت داره ،لبلسشویی الجی من خراب شد هیچکس نمیتونه تعمیرش کنه ایرانی خریدم استفاده میکنم ،لباسشویی  پاکشوما ،یخچال دوو  یا الکترو استیل بخر ،اینا خوبه خیلی ،آبمیوه گیری و مخلوط کن پارس خزر بخر ،با ۳۰۰ تومن میتونی کامل کنی جهازتو 

۸۰ گرم طلا ، مقدار زیادی نیست ک این همه کار در برابرش پسر انجام بده شما جهاز نبر ، داماد هم عروسی نگ ...

دختر اصلا موظف نیس جهاز ببره 

فقط دلش بخاد میتونه ببره میتونه نبره 

قرار نیس همه چیز نصف نصف باشه 

البتع کع تو این روزگار سخت بهتره که داشته باشه