2777
2789
عنوان

چطوری مردا انقدر به ما حس ناکافی بودن میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 85 پست
دلیل کارتون چیه واقعا؟چطور باید باهاتون برخورد کرد که بدونید کسی که شما رو دوست داره محتاج شما نیست ...

الکی میگه بابا اسم تاکسیک بودنشونو میذاره رو همه ادم باید ادم رابطه سالم باشه من پسر خوب و سالمم دیدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقدر بهت حس ناکافی بودن داده که واقعا فکر کردی ناکافیی و فقط وقتی حس کافی بودن میکنی که اون بهت توج ...

دقیقا همینطوره

الان تلگرامم رو پاک کردم که اکه پیام هم داد نبینم و بخوام جواب بدم...

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.

تو چرا خودتو دست کم گرفتی 

کسیکه کمبود داره سعی میکنه دیگران را خرد کنه 

تو زندگی باهاش نمیذاره پیشرفت کنی چون دوتا مسیر جداگانه هستید 

من جای مامانت بودم اصلا نمیذاشتم بهش فکر کنی 

الآن برای ازدواجت خیلی زوده دوم اینکه با قشر خودتان ازدواج کن 

خواهشا خواهشا اینکارو نکن،همه چیز دوست داشتن نیست

داروساز و جوشکار :)؟ میدونید این ادم چندسال دیگه چه بلایی سرتون میاره توی ازدواج؟ بدبختت میکنه، عزت نفس و همه چیتو میگیره چون ازت پایین تره و در حد تو نیست خواهشا خواهشا اینکارو نکن عزیز من خودتو نجات بده برو با هم سطح خودت لطفا

آره.اون یک درصد هم احتمالا هم جنس گران!😂

توروخدا عیب و ایرادی مسخرتونو به همه نچسبونین و عادی جلوش ندین مودی بودن و سرد و گرم شدن چیز معمولیی نیست اگه انقدر کنترل روی احساساتت و سلامت روان نداری برو روانشناس نود و نه درصد پسرا اینطوری روانی نیستن

مبگم که وابسته شدم سعی میکنم اما نمیشه واقعا...

این چه حرف مسخره ای هست؟بچه نیستی خجالت بکش

حتی اگه میخوای ازدواج کنی باهاش نگو وابسته شدم،منطقی فکر کن و تصمیم بگیر

حتما مشاوره برو،اگه نیومد تنها برو

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
آخه میگه یه سری مشکلات دارم چند وقتهنمیدونم به خاطر علاقمه که چشمم رو بستم؟

ولش کن بابا. آزاد میخونی یا روزانه؟

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

شما سنت هنوز کمه

قدر خودتو بدون

شما تحصیلکرده ای سطح فکرت قطعا مثل اون نیست

موردهای بهتری خواهی داشت

اللخصوص که آدم نرمالی هم نیست

شما پدر ومادرت کجان!

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
الکی میگه بابا اسم تاکسیک بودنشونو میذاره رو همه ادم باید ادم رابطه سالم باشه من پسر خوب و سالمم دید ...

وقتی میبینم بقیه دخترایی که تنها امتیازشون‌ جذاب و زیبا بودنه و نه اخلاق درستی دارن نه هیچ پوئن مثبت دیگه ای چقدر باهاشون خوب رفتار میشه

فکر میکنم که چی کم دارم مگه...

حق باتوئه واقعا

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
توروخدا عیب و ایرادی مسخرتونو به همه نچسبونین و عادی جلوش ندین مودی بودن و سرد و گرم شدن چیز معمولیی ...

عزیز سرد و گرم شدن خصلت ذاتی انسان ه، اگر شما مدام سردی یا گرم باید خودتو دکتر نشون بدی...