2777
2789
عنوان

نامزدم بدون اینکه نظرمو بپرسه رفته تاتو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 100 پست

باید بهت اطلاع میداد 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عآره خیلییی قشنگ بود داده صغری پنج ساله از چلغوز اباد دستشو نقاشی کنه اینم بره تتوش بزنه

😂😂😂😂😂😂😐😐😐😐😐😐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
غرورش بعدا بین جمع میشکنه

اره اینو بهش بگو بخاطر خودش میری

تا حس بد نگیره 

یکم خودتو جاش بزار واقعا ممکنه حس بدی بگیره

احتمالا خودشم پشیمونه چون پسر عموشم مسخرش کرده 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
بابا منطق داشته باشیننننطرف زن و شوهره باید ظاهرشونو مورد پسند هم باشه یا نهدرسته خیلی دخالت حق ندار ...

بهتر بود قبلش بهش بگه نه که ازش اجازه بگیره. اسی یه جوری میگه انگار اختیار شوهرش باید دست این باشه. این نظر منه. بالاخره زن و شوهر ظاهر همو دیدن و با طرز فکر هم آشنان دیگه تا حدودی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
اره اینو بهش بگو بخاطر خودش میریتا حس بد نگیره یکم خودتو جاش بزار واقعا ممکنه حس بدی بگیرهاحتمالا خو ...

کلا آدم خیلی مغروریه دو نفر دیگه بهش بخندن برش میداره

کاربر قدیمی هستم💕
کلا آدم خیلی مغروریه دو نفر دیگه بهش بخندن برش میداره

پس از همین نقطه ضعفش و پسر عموش ک خندیده استفاده کن 

بگو ی روز بهترو میزنی 

اینگ برداریم زشته. که بدونه تو جبهه خودشی

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 
نمیتونم موهام کوتاه کنم هنین الانم کوتاهه تصمیم دارم اکتسشن مژه انجام بدم همون مدلی که بدش میاد

موهاتو منظورم کوتاه نبود رنگ بود

اره برو کاشت بزن از این دو هفته ای ها

یه درس کوچولو اینجوری بده بهش

یادت باشه اعتراض کرد اصلا نگی به خاطر اینکه بهت نگفته رفته تتو زده

بزار خودش میفهمه

بهتر بود قبلش بهش بگه نه که ازش اجازه بگیره. اسی یه جوری میگه انگار اختیار شوهرش باید دست این باشه. ...

عزیزم من بهش گفتم از تتو برم میاد بیماری منتقل میشه با سرنگ من نگفتم اختیارش دست منه همیشه هر مدل مویی میخواد میزنه یه ماه ته ریش میذاره یه ماه نمیذاره تیپش که هرجور دلش بخواد میزنه ولی به اینا گیر نمیدم ولی این موضوع فرق داره

کاربر قدیمی هستم💕