2777
2789

مامان من تو 13،14 سالگی ازدواج کرده و الان 40 سالشه... خیلی دوست داشته درس بخونه اما نزاشته پدرش... الانم زیاد از زندگی راضی نیست مامانم... شده اگرم مجبورین ازدواج کنین بزارین بعداز دیپلم حداقل، اگرم دیگه خیلی فشار آوردن بهتون با طرف طی کنید که بزاره درس بخونید... سخته اما سواد خیلی خوبه... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالگی شوهر کردی؟ چندسالته؟؟ نمیدونم شاید بعدا نظرت عوض بشه خواهر.... به هرحال خوشبخت باشی

۱۸ 

خیلی راضیم 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

ازدواج زود کلا خوب نیست حداقل زیر ۱۸ 

ولی من که از درس هنوزم بدم میاد با این که تا دیپلم ادامه دادم میگفتم به خاطر مدرک محور بودن جامعه حداقل یه دانشگاه برم ولی واقعا در خودم نمیدیدم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نهه ناراحت نشدم به جا یعنی خوب و به موقع بود میگی درس خوندن خوبه منم تو دورانیم ک از درس دل زده شدم ...

احسنت آفرین فکر کردم جوری دیگه برداشت کردی... موفق باشی گل...