2777
2789
عنوان

ورزشکارا بیانن لطفا

27 بازدید | 4 پست

دوستان من چن وقته تصمیم گرفتم برم باشگاه بدنسازی ولی دو دلم،خیلی لاغرم قدم ۱۶۰و وزنم ۴۵، فقط میخوام برم ک چاق شم لطفا اگه تجربه دارین بگین آیا واقعاا وزن اضاف میکنم و تو چن ماه به نتیجه میرسم؟

عزیزم اگر میخوای وزن اضافه کنی باید بری بدن سازی و حتما رژیم خوب داشته باشی وگرنه وزنت کمتر هم میشه 

و میتونی با یه رژیم خوب ماهی ۵ کیلو اضافه کنی و خش فرم تر بشی باسن هم میاد بالا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعااا ۵کیلو میتونم اضاف کنم😳🥲؟ اگه بشه که خیلی خوبه

اره عزیزممم

بعد باشگاه حتما باید چیزای پر کالری بخوری

مثل یه مرغ پر روغن یا سوخاری یا مثلا سیب زمینی سرخ کرده و پیتزا ولی سعی کن قند نخوری بعدش چون آضافه وزن تو ناحیه شکم میشه

هر غذایی که کالری زیادی داره بخور 

و برای صورتت هم میخوای تپل بشه و رو فرم بیاد حتما ژله بخور 

اره عزیزمممبعد باشگاه حتما باید چیزای پر کالری بخوریمثل یه مرغ پر روغن یا سوخاری یا مثلا سیب زمینی س ...

اها مرسی عزیزم

نه فقط میخوام بدنم تو پر بشه خیلی لاغرم حتی تو باشگاه هم اصلا اعتماد به نفس ندارم اصلااا

صورتم خوبه، بدنم لاغره