2777
2789
عنوان

نامزدم بدون اینکه نظرمو بپرسه رفته تاتو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 100 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من نه مرد نه زن تو این چیزا حق نظر دهی ندارن اگه شوهرت به رنگ موی تو گیر بده اونوقت تو هم باید ...

بحث دخالت نیست 

بحث نظر پرسیدن حتی راجع به طرحشه

مثلا شما بخوای رنگ کنی منطقیشو اینه به همسرت بگی به نظرت آبی کنم یا صورتی.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من کلا مخالف تتو هستم خیلی شنیدم ایدز و اینجور چیزا از طریق سرنگ آلوده خالکوبی منتقل شده بارها به خو ...

😂😐اخی کاش میگفت بهت 

حالا کجای دستش زد؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عقدیم

باید میگفت،چون بین زوج ها عرفه 

درسته تن و بدن خودشه ولی دیگه تنها به خودش تعلق نداره

نهایتا به همفکری می‌رسیدید

بهش بگو ،اگه شما بودید،واکنشش چی بود؟!

یه کم زهر چشم بگیر 

چون این کارا  مهمن و باید نادیده گرفته نشه برای تکرار شدن

حواست باشه واسه برای کارای بعدی،ازش بخواه که نظر شما رو هم در نظر بگیره 

بحث دخالت نیست بحث نظر پرسیدن حتی راجع به طرحشهمثلا شما بخوای رنگ کنی منطقیشو اینه به همسرت بگی به ن ...

من بابت این ناراحت شدم که این آقا ذره ایی نظر من واسش مهم نیست و میدونه بدم میاد 

مثلا اونم بار ها گفته از موی چتری بدم میاد منم نزدم گفتم بذار بدونه به سلیقش احترام میذارم

کاربر قدیمی هستم💕