2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد ناشکرن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 41 پست

آدمای گربه صفت مزخرفترین آدمان

فکر میکنن خودشون پادشاه و ملکه هستن، کائنات و دورو بریا حتی خدا باییییید در خدمت اینا باشن

چشمشونم هیچی پر نمیکنه جز خاک گور

با ابله بحث نمیکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالبه تو این تاپیک خیلیا میگن کمه، بعد باور کن خودشون همونقدرم ندارنا، آدم میمونه چی بگه😅

خوب برا خودمون هم میگیم کمه دیگه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
نی نی سایته گلی ببین و رد شو🤭

آره حالا اصلا قصد بی‌احترامی به اشخاص توی این تاپیک‌و ندارما، ولی انقدددد دیدم تو تاپیکای دیگه یه سریا تو توهمات خودشون زندگی میکنن😅

مثلا تو تهران طبق آمار میگن ۵۰٪ زوج‌های جوون اجاره نشینن که من مطمئنم بیشتر از اینه، چون دقیق و به روز نیس آمارشون

ولی اینجا از دم همه از روز اول خونه و ماشین داشتن و...😅

درسته. قناعت و شکر گذاری به نظر منم بالاترین ثروته.

دقیقا، ببین زندگیش از صفر رسید به شصت

یه تغییر بزرگ

دو سال پیش جوری بود می‌گفت پول پیشم کمه خونه پیدا نمیکنم یا باید بریم چادر بزنیم یا بریم سرایداری یا بریم دهات

حالا با اون پوله به خونه نرمال خریده یه جور فاز برداشته انگار لیاقتش و تلاشش و شخصیت در حد لاس وگاسه

خدا بهش ظلم کرده

علنا میگه خدا کونشو بهم کرده

اینارو تو وان طلا هم بزاره خدا باز میگن چرا استخر نداده

واقعا لیاقت ندارن

خودشونو بیشتر اذیت میکنن همش ناراحته همش میگه کمه غر میزنه آدم حالش بد میشه پیشش میشینه دو دقیقه، یبار نمیگه خدااااا دمت گرم چی بودم الان کجام تو نجاتم دادی

جوری بود همسایه شون با اشناشون برد جزو کمیته و بهزیستی بشن، آنقدر فجیع بود وضعشون

با ابله بحث نمیکنم

خوب برا خودمون هم میگیم کمه دیگه.

منظورم به شما نبود سوتفاهم نشه عزیزم، کلا خیلی توی این سایت دیدم آدما الکی میگن، بابت اون گفتم، حلال کن اگه ناراحتت کردم🙏🏼

منظورم به شما نبود سوتفاهم نشه عزیزم، کلا خیلی توی این سایت دیدم آدما الکی میگن، بابت اون گفتم، حلال ...

نه بابا. چرا ناراحت بشم. من هیچیو به خودم نمیگیرم اینجا😅

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
واقعا، چقدر جالب بود صحبتاتون

حرصم میگیره از این آدما

میگم خدا به خودت قسم این آدما لیاقت خدایی تورو ندارن

تو براشون معجزه می‌کنی بعد جای شکر کردنت.....

آنقدر طلبکاران خودشونو از زندگی لذت نمیبرن، همش حس بدبختی دارن

فکر کن بیکار بود معتادها

یکی برای کار جور کرد الان نزدیک سی میگیره

بااااازم غررر می‌زنه!!!

یعنی دلم میخواد با لگد بزنمش بگم والا تو حلقت تو سطل اشغال بودنه

خدا خیلی بهت آوانس داده ولی تو خیلی گربه صفتی

با ابله بحث نمیکنم

نه بابا. چرا ناراحت بشم. من هیچیو به خودم نمیگیرم اینجا😅

آفرین به این روحیه، آخه واقعنم منظورم به کسی نبود کلی گفتم، سلامت باشین، خدا به زندگیتون برکت روز افزون بده🥰🙏🏼