2777
2789
عنوان

چرا بعضیا انقد ناشکرن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 41 پست
چه عجیب کجاش کمه، شماها چقد دارین مگه😅

من خودم طلا کم دارم. اما خوب با جاریم مقایسه کردم دیدم کمه😅

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای استفاده داره، مگه میخواد بفروشه😅طلای پس اندازش جداس

طلای پس اندازش چقدره؟😅

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
آخه حتی به نظرم کمم نیس، معقوله

بنظرم کمه اما باگفتن وغصه خوردن که زیادنمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه سریا کلا طلبکاران از همه حالا شخصیت خودشون و عرضه شون صفرررر 

هررررچی هم داشته باشن باااااز مینالن عین برادر شوهر من

تا دو سال پیش پول پیش نداشت جایی اجاره کنه، نون شب نداشت،کرایه خونشو خرجشونو ماها میدادیمو کمک میکردیم و گرنه نون و ماست میخوردن زن و بچش ،خودش معتادها پر ادعا، ده بار داداشا بردنش کمپ باز برگشت شروع کرد،

یه زمینی بهشون رسید از پدر زنش بدبخت مرد رسید به اینا یکم زندگیشون مثل آدم شد، حالا از اون فلاکت در اومده یه خونه خریده از اون گشنگی در اومده غر میزنه اینجا چیه ،محیطش بده و فلانه .... بعد به اون بدبخت مرده هم بدو بیراه میگه بهمون کم داده!!!!!!

گفتم یه نگاه به دوسال پیشت کنی بد نیست یه شکر خدا بگی

واقعا اینجور آدما لیاقت ندارن

چون دنیا رو هم داشته باشن باااااز میگن چرا مریخ مال ما نیست

با ابله بحث نمیکنم

من هفت گرم طلا دارم توی زندگیم هر روز بابتشون به هفت آسمان تشکر میکنم که حداقل ۳۵ میلیون دم دسته😄

جالبه تو این تاپیک خیلیا میگن کمه، بعد باور کن خودشون همونقدرم ندارنا، آدم میمونه چی بگه😅

جالبه تو این تاپیک خیلیا میگن کمه، بعد باور کن خودشون همونقدرم ندارنا، آدم میمونه چی بگه😅

نی نی سایته گلی 

ببین و رد شو🤭

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

یه سریا کلا طلبکاران از همه حالا شخصیت خودشون و عرضه شون صفرررر هررررچی هم داشته باشن باااااز مینالن ...

درسته. قناعت و شکر گذاری به نظر منم بالاترین ثروته.

طلای پس اندازش چقدره؟😅

اونو نمیدونم، خودم نمیپرسم خودش اطلاعات میده، منم هی راهنماییش میکنم میگم خوبه باز دوس داری جمع کن بیشترش کن ولی همش ناشکره