2777
2789
عنوان

بارداری در پنجاه سالگی

237 بازدید | 19 پست

خاله کوچیکه من سه سال از من بزرگتره😃

از بچگی با هم همبازی بودیم و بزرگ شدیم

مادربزرگم پنجاه سالگی ناخواسته باردارشده و خالمو به دنیا اورده نمیدونم چرا بعضیا نسبت به این موضوع واکنش بد دارن ... خب خواست خدا بوده

خیلیا تاپیک میزنن مادرمون 45سالشه و بارداره و ما ناراحتیم و فکر ابرومون هستیم... البته نمیشه کسیو قضاوت کرد و شرایط فرهنگ و خانوادگی هر کس فرق میکنه😃

من  خودم تک دختر هستم و خالم حکم خواهرمو داره گرچه الان شهر دیگه زندگی میکنه و ازدواج کرده ولی تجربه جالبیه کلی هم بچگیامون دعوامون میشد و گیس و گیس کشی داشتیم😆😆😆 مادربزرگم چون من نوش بودم  و براش عزیز بودم دلش نمیومد منو دعوا کنه که بچمو اذیت نکن😂😂 منم نهایت دریدگی و ظلم رو درحق خالم انجام میدادم اونم با اینکه سه سال بزرگتر بود طفلی بازم مظلوم بود😆😆

همه خرابکاریارو مینداختم گردنش اون بیشتر از من کتک میخورد 😅😅 ولی تجربه جالبیه خاله ادم همسن باشه و خاله صداش بزنیم و همبازی باشیم 

❌ درخواست دوستی نفرمایید❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه در دوران مدرسه مادرش پیر بود یا الان پیره اذیت نیست؟

نه خیلی ... البته یادمه دوران دبستان دوست نداشت مادربزرگم بره دنبالش که دوستاش نبینن😅😅

الان که ازدواج کرده مادربزرگم براش از جونش عزیزتره

با احترام من بچه تو سن بالارو نمیپسندم

تفاوت سنی مادر و فرزند نباید اینقدرر باشه

درسته خدا همه مارو آفریده و.. ولی خواست خدا نبوده بچه رو فتوسنتز که نمیکنن بگیم خدا خواسته

بله خیلی خوبه خیلی شیرینه اما ممکنه اون شخص از پس یه بچه کوچیک بر نیاد و حوصله شو نداشته باشه اون وق ...

بله احتمالا الان چون حتی مادرای جوون هم حوصله بچشون رو ندارن 😅 ولی خب انگار مادربزرگا دارن نوه هاشونو نگه میدارن

منم ی دایی دارم ک ۲ و نیم سال از خودم بزرگتره 

عاشقشم

ولی عزیزم بارداری تو سنین بالا اصلا خوب نیست

بچه ب پدر مادر جوان و پر انرژی نیاز داره

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

منم ی دایی دارم ک ۲ و نیم سال از خودم بزرگتره عاشقشمولی عزیزم بارداری تو سنین بالا اصلا خوب نیستبچه ...

قدیما انگار همه سالم تر و قوی تر بودن 

مادرای جوون الان ی شکم زایمان میکنن کلی دردسر و مریضی دارن متاسفانه