2777
2789
عنوان

من با فرهنگم…

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 115 پست
فرهنگ ایناس؟برو خوش باش با فرهنگت🤣

پس شما فرهنگ رو به چی میشناسی؟

همیناست که دست تو دست هم میزاره و شخصیت ادمو تکمیل میکنه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بافرهنگم و به نحوه‌ی پوشش ، خوراک و کلا سبک زندگی دیگران ایراد نمیگیرم و در موردش نظر نمیدم.

من با فرهنگم چون آداب درست صحبت کردن و معاشرت با دیگران رو رعایت میکنم.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

من بافرهنگم بدون اطلاع خونه کسی نمی‌رم بدون اطلاع کسی رو خونه کسی نمیبرم،وقتی هم به جایی دعوت شدم خودم برم طایفمو بر نمی دارم ببرم،اشغال رو زمین نمیریزم،از پاک بتن ها تشکر میکنم

من با فرهنگم نمیام به کسی بگم چرا دانشگاه نرفتی چرا ازدواج نمیکنی چرا بچه دار نمیشی

من با فرهنگم

تا کسی از من نظری نخواست نظری نمیدم🤍

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با فرهنگ، وقتی یکی دروغ میده و میدونم دروغ داره میده، نمیزنم دهنشو سرویس کنم من با فرهنگم وقتی یک ...

دمت گرممم

یه دختر مستقل شاد🌱                                                     عاشق گربه🐈‍⬛🥲

نمی‌پرسم خونه‌تون چند متره، نمی‌پرسم اجاره‌ایه یا خریده‌ین.

از بچه‌ها توی مهمونی درس نمیپرسم و با بچهٔ خودم مقایسه‌شون نمیکنم.

نمی‌پرسم همسرت برات چی هدیه خریده یا چی برای همسرت هدیه گرفتی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

من با فرهنگم

هیچوقت از آدم ها سوال های شخصی و اعتقادی نمیپرسم و باور هاشون رو زیر سوال نمیبرم

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎