2777
2789

من فروشنده شدم تو فرش فروشی بهم گفته برای شرایط چکی یک سوم نقد که گرفتی بقیه مبلغ که طرف چک میده ۴ درصد دیرکرد داره رو چک هاش میشه بهم بگید یعنی چی چطور حساب کنم از اول تا آخر از شوهری برادری پدری برام سوال کنید ی مثال برام بزنن لطفا مثلا ی فرش ۱۲ میلیونی 

شوهر نمیخواد

۱۲ میلیون و تقسیم بر۳ کن

۴تومن ومیگیری نقد

۸تومن میمونی 

اول برای این که ۴درصد ۸تومن و به دست بیاری 

۸میلیون و تقسیم بر ۱۰۰ میکنی 

که میشه ۸۰ تومن 

بعد ۸۰ و ضربدر ۴ میکنی

میشه ۳۲۰ تومن

شما باید از مشتری ۸میلیون و۳۲۰ تومن چک بگیری

با کسایی که تاپیک 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

1-یک سوم 12 میلیون  میشه 4 میلیون 

2- مابقی چک میشه 8 میلیون و 4 درصد دیر کرد پرداخت 

8/000/000*4%=8/320/000 تومان 

3- پرداختی در مجموع میشه 12/320/000 تومان 

یا بپرس 4 درصد از کل قیمت یا باقی مبلغ 

1-یک سوم 12 میلیون میشه 4 میلیون 2- مابقی چک میشه 8 میلیون و 4 درصد دیر کرد پرداخت 8/000/000*4%=8/3 ...

گفته از باقی. مبلغ بعد بهم گفت بخاطر انصاف کار مشتری ی ماهه پرداخت کنه دیر کرد نداره از یک ماه بیشتر داره اما عددی که درآورد اون روز صاحب کارم خیلی کشیده شده بود رو مبلغ اما شما خیلی مبلغ معقولی در آوردید جریان چیه پس 

یعنی رو هر عدد چک نباید ۲۳۰ بکشم مگ ؟

به هر چک باید ۴ درصد بکشی

اگر ۸ میلیون چک و یکبار میده باید ۳۲۰ بگیری

اگه ۲تا میده مثلا میگه من ۲تا ۴تومن میدم چک

این دفعه ۴تومن وباید تقسیم بر ۱۰۰ کنی 

میشه ۴۰ تومن ضربدر ۴ میشه ۲۴۰ تومن

یعنی هرچک میشه ۴میلیون و ۲۴۰ هزار تومن

گفت ۴تا چک ۲تومنی میدم 

۲و تقسیم بر ۱۰۰ میکنی میشه ۲۰ تومن

۲۰ و ضربدر ۴ میکنی ۸۰ تومن

هر چک باید ۲میلیون و ۸۰ هزار تومن باشه

با کسایی که تاپیک 

به هر چک باید ۴ درصد بکشیاگر ۸ میلیون چک و یکبار میده باید ۳۲۰ بگیریاگه ۲تا میده مثلا میگه من ۲تا ۴ت ...

مرسی عزیزم الان متوجه شدم کاملا چیشد خدا خیرت بده 

برام مثال زد توش مشتری بطور مثال سه تا چک میده بعد تو هر مثال درصد ها بیشتر شده بود اونو نفهمیدم

ببین احتمال ۹۰ درصد به ازای هرماه ۴ درصد یعنی چک ماه اول ۴درصد چک ماه دوم ۸درصد چک ماه سوم ۱۲ درصد

با کسایی که تاپیک 

ببین احتمال ۹۰ درصد به ازای هرماه ۴ درصد یعنی چک ماه اول ۴درصد چک ماه دوم ۸درصد چک ماه سوم ۱۲ درصد

ن عزیزم دوستمون بالا توضیح داد برام درست متوجه شدم چیشد عزیزم خیلی از شما هم ممنونم من تازه متوجه شدم چیشد 

به هر چک باید ۴ درصد بکشیاگر ۸ میلیون چک و یکبار میده باید ۳۲۰ بگیریاگه ۲تا میده مثلا میگه من ۲تا ۴ت ...

فقط میتونم بهت بگم منو از خجالت زدگی نجات دادی واقعا این مدت از کسایی که فوق لیسانس بودن سوال کردم نشد بهم یاد بدن درست همه میگفتن نمی‌دونم منم روم نمیشد باز سوال کنم از صاحب کارم خدا خیرت بده عزیزم یک دنیا ممنونم ازت