2777
2789
عنوان

من با فرهنگم…

| مشاهده متن کامل بحث + 1220 بازدید | 115 پست

من بافرهنگ خونه کسی رفتم یواشکی خونه واسباب وسایلشو دید نمی زنم  من بل فرهنگمون زیادی  سرمو توخونه زندگی بقیه نمیکنم کی ازدواج کرد کی طلاق گرفت کی طلا گرفت کی چکار کرد کلا جاسوسی نمیکنم

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با فرهنگم اشغالمو تو خیابون نمیریزم،بچه رو بدون اجازه ی مادرش نمیبوسم،به کسی نمیگم ازدواج کن یا بچه بیار 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

من با فرهنگ، وقتی یکی دروغ میده و میدونم دروغ داره میده، نمیزنم دهنشو سرویس کنم 

من با فرهنگم وقتی یکی برام جک میگ ولی خنده دار نیست الکی میخندم ک حس بد نگیره 

من با فرهنگم، چون وقتی ی خانم با حجاب یا بی حجاب دیدم، قضاوتش نمیکنم چون میدونم همه مثل هم نیستن 

و همه اونایی که ظاهرشون شبیه اونایی ک. متنفرم ازشون، قطعا باطنشون تو همه موارد شبیه اونا نیست 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

من با فرهنگم چون بچمو خونه ی مردم ول نمیکنم به امان خدا که همه جا رو به هم بریزه و لال مونی بگیرم و یه کلمه هم نگم دس به چیزی نزن و نگم اومدم مهمونی استراحت، اینجا هم نمتونم بچه داری کنم، به صاحبخونه چه ربطی داره استراحت تو

فرهنگ ایناس؟برو خوش باش با فرهنگت🤣

متاسفانه شما اولین اصول ادب و فرهنگ رو هم بلد نیستی

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
من با فرهنگم راجب بارداری کسی یا تیپ و قیافه کسی نظر نمیدم من با فرهنگم راجب محل زندگی یا شغل کسی نظ ...

آفرین 👌🏼

من با فرهنگم 

خونه کسی که تازه زایمان کرده با یک مرد نمیرم🤍

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بکسی زل نمیزنم 

از ادما و دوست و رفیق سمی دوری میکنم

تو کار کسی دخالت نمیکنم

خودشیفته نیستم مدام بگم فلانی چشمم‌زد 

از خودم مدام تعریف نمیکنم 

تو دین کسی سرت نمیکشم 

سرمون تو باسن زندگی خودمون باشه سمی نباشیم و از ادمهای سمی دوری کنید 

من هیچوقت سرک تو زندگی بقیه نمیکشم دلمم نمیخواد کسی تو زندگیم سرک بکشه.. تو بحثی که بهم ربط نداره دخ ...

چرا  ما این قدر شبیه بهمیم  امضامون وطرز فکرمون البته این نظر منه نکنه همزادیم🤣🤣🤣

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕