2777
2789

اخه میدونین من می خوام واسه پسر خالم واسه تولدش خرگوش بگیرم خیلی خودش دوست داره میدونم مامانمش از اونای هست که اجازه نگهدار ی میده فقط مادره نماز خونه می خواستم بدونم الان خرگوش حرامه یا مکروه اخه جنسیت خرگوشه که می خوام بگیرم نره  بعد موهاش چی؟ موهاش به چادر نماز گذار بچسبه که باطل نیست نماز اخه تو اینترنت زدم خیلی میگن حرامه خیلی ها میگن مکروه هست ؟اگر اطلاعات دارین بگین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گربه میدونم نیست.مذهبی های شدیدم،گربه دارن.گربه بگیر

نماز با لباسی که موی گربه داره باطله گربه هم که راه میره ازش مو میریزه

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

اولا خرگوش حلاله وحرام نیست کی گفته حرامه 😑ماگوشت خرگوشم میخوریم عجب!! اولین باره میشنوم خرگوش حرام ...

گوشت خرگوش حرامه؛!!!!

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

اولا خرگوش حلاله وحرام نیست کی گفته حرامه 😑ماگوشت خرگوشم میخوریم عجب!! اولین باره میشنوم خرگوش حرام ...

وآقا اخه خیلی ها میگن نشسته موی خرگوش چی اون نمازو باطل میکنه؟