2777
2789
عنوان

حسادت مردم

71 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من یه مشکلی دارم نمیدونم چرا هیچکس دوست واقعی من نیست هر کسی که اطراف منه تا وقتی باهام دوسته که ضعف از خودم نشون ندادم و بعد که ضعفامو نشون دادم با همون ازم فاصله میگیرن خیلی بد رفتاری میکنن و سعی میکنن جلو همه ضایم کنن خیلی های دیگم که فقط از ظاهرم و موقعیتم که البته برای اینکه حس خودشونو خوب کنن بهم تیکه میندازن و میخندن فوقش دوسه نفر تویه زندگیمن که دوستم دارن واقعا و خب خیلیای دیگه ام هستن که حسای بالارو بم نمیدن ولی داره تعدادشون تو زندگیم کم میشه شما میگین چیکار کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکه آدما دارن روی واقعیشون رو بهت نشون میدن و تعدادشون کم میشه به نظرم نشونه خوبیه، همون دو سه نفر ...

نه تعداد آدم خوبای زندگیم داره کم میشه من تازه عروسم و میترسم تو فامیل شوهرمم این موارد باشه چجوری رفتار کنم که نه نچسب باشم و نه بشون رو بدم

حسادت مردم یا حساسی خودمون

وقتی یه نفر راه بی راه یه چیزی ازت پیدا میکنه برای مسخره کردن یا کسی که ضعفتو میفهمه جار میزنه و از توجهی که در این راستا میشه من حساسم زیاد ؟

نه تعداد آدم خوبای زندگیم داره کم میشه من تازه عروسم و میترسم تو فامیل شوهرمم این موارد باشه چجوری ر ...

خودت باش. مهربون و خوش اخلاق باش اما به اندازه. صمیمی نشو، هر شوخی ای نکن، زیاد ازشون تعریف نکن. تو غیبت هاشون شریک نشو، به درد و دل هاشون گوش نکن 

خوب دو نفر اگر این طورندطبیعی هستدور و بر همه پیدا میشه خوب ناراحتی ت رو بهشون می گفتی

من گفتم آدم خوبم تویه زندگیم داشتم که درگیر خودشون بودن ولی به دلایلی مثل تموم شدن مدرسه نقل مکان کردن دارم از دستشون میدم بعدم دو نفر تویه زندگیم اینجوری باشن مهم نیست واسم آدمای اینجوری دورم پر شدن به یکیشونم اتفاقا گفتم با حرفات و رفتارات آدمو خیلی ناراحت میکنی گفت چرا زودتر نگفتی ولی از فرداش بدتر شد رسما بهم گفت قیافه خودت بده کار آرایشگر بد نیست ولی آخرش خدا جوابشو داد .توام ازین آدما صددرصد دورت هستن خودت نمیفهمی

خوب دو نفر اگر این طورندطبیعی هستدور و بر همه پیدا میشه خوب ناراحتی ت رو بهشون می گفتی

تازه شاید باورت نشه بخاطر اینجور آدما نمیتونستم درس بخونم و تمرکز کنم از بس گریه میکردم از دستشون دانشگاه ول کردم