خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒❤|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
همینجوری فرصت زندگی کوتاه شما میخوای نصفشم بدی بره الکی
آخرش با هر نوع مرگی فراموش میشیم پس بیخیال دیگران و این زندگی سگی حداقل یک سالو برای دل خودمون زندگی کنیم گند بزنیم عشق و حال کنیم آهنگ بخونیم برقصیم آرایش کنیم لباس خوشگل بپوشیم ببوسیم یکیو
آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی 🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨
شاید بی درد باشه همه بگن آره فلانی بیهوش شد مرد اصلا دردی نکشید ولی از خودت که بپرسن میگی هزار سال طول کشید جان دادنم
بعدش میری برزخ اونجا هم هزاران سال در عذابی
بعدش قیامت ۵۰ هزار سال و بعدش آخرت جهنم تا ۳۰۰ هزار سال در جهنم خلد هستی شاید بعدش با شفاعت و یا تفضل الهی بیایی بیرون ولی بازم آثار جهنم در صورتت باقیست
لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود