2777
2789
عنوان

اوناییکه مامان نمیشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 94 پست
اینا همش بهونست واقعا قرار نیست کسی بیاد سراغشون واقعا اگه روی خون تعصب نداشته باشیم اینطور فکر نمی‌ ...

حقیقتا بهونه نیست. طرز فکر متفاوت من و شماست. شاید شما چیزهایی که من دیدم و ندیده باشین. اون استرسی که هربار مادر داره که بچشو ازش نگیرن. متاسفانه بهزیستی هم برای اینکه خانواده ها دلسرد نشن نمیگن پدر مادر بچه زندن. بعد یهو بعد چند سال خانواده اصلی اقدام میکنن بچشونو میخوان و پس میگیرن. حتی اون مالی هم که به اسم بچه زدین هم برنمیگردونن میگن روالشه. درسته این اتفاق قبلا کمتر میفتاد ولی الان شنیدم خیلی زیاد شده. کسی هم بفکر وابستگی اون پدر مادر و بچه نیست

انشالله که خیره من چون خودم خیلی اذیت شدم وقتی میفهمم کسی ای یو ای یا ای وی اف کرده از ته دلم براش د ...

دقیقا خیلی سخته گاهی میگم رها کنم نکنه صلاح به نداشتنه و داشتنش گرفتاری و...بخاطر مامانم ادامه میدم

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقیقتا بهونه نیست. طرز فکر متفاوت من و شماست. شاید شما چیزهایی که من دیدم و ندیده باشین. اون استرسی ...

اره عزبزم من ب چشم خودم چندین مورد مشاهده کردم.ارزششو نداره ادم بخاطر خودخاهی بخاطر رسیدن ب ی چیزی و بستن دهن مردم این کارو کنه و ضربه جبران ناپذیری ب بچه واردکنه.بنظرم ضربه ای سخت تر از این برای بچه نیست.بعد چندین سال دل بستن یهو همه چیز تغییرکنه

اولین باری ک رفتیم دکتر.ی دکتر گف توی این راه باید کفش آهنی بپوشید.متاسفانه شوهر من دمپایی نیکتا پوش ...

😂😂😂از رحمت خدا هیچ وقت ناامید نشو🌱

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

من بر خلاف بقیه اصلا موافق به سرپرستی گرفتن نیستم

تینیجر بودم چرا

دلایلم‌ زیاده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

پیگیر باش ناامید نشو من هفته پیش برای بار یازدهم ای یو ای کردم ....بعضیا بار اول مثبت میشن بعضیا بار ...

عزیزم وقتت رو با ای یو ای تلف نکن شما بار سوم که نشد باید میرفتی سراغ ای وی اف چطور دکترت همچنان داره ادامه میده؟

تادیر نشده برو ای وی اف کن ای یو ای خیلی شانسش کمه وقتتو هدر نده زمانی به خودت میای که میبینی عمرت رفت وسنت بالا رفت وهیچ کاری نکردی

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔
چرا ازدواج کردی . خواهشا بچه نیار . گناه داره

خودم میدونم تازه یکساله بزور دارو به ثبات رسیدم ماهی ۱۴۰۰ خرج روانپزشک و تراپیستمه 

ازدواجمون سنتی بود متاسفانه ن شوهرم ن خانوادم بیماریم رو قبول ندارن با اینکه میبینن نمی‌خوان قبول کنن

بله خودم میدونم چون دوره های افسردگیم  طولانیه و به شدت اذیت کننده 

لایک نکن جان دل 

من چندین بار تاپیک زدم گفتن سرپرستی ب عهده بگیر.مطمعنا اون ادم خودش ب تمامممم راه های ممکن فک کرده ا ...

من خودم خیلی دوست دارم اگه بتونم یه زمانی به سرپرستی بگیرم ولی الان دوست دارم خودم بارداری رو تجربه کنم حس مادر شدن بچه شیر دادن و....

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷ده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔