2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بدم نمیاد ازش بعضی آهنگاشم خیلی محشره

فقط بعضی رفتاراش رو نمیپسندم

ولی دلیل ب بد بودنش نمیشه 

تتوهای زیادشم دوس تدارم

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

استعداد رو بردی زیر سوال😂

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛ باهام درست برخورد کن من به اندازه کافی قلبم شکسته🪽🖤🤌🏻

من خسته ام از جماعت زنده کش مرده پرست....

هی میگیره قلبم شده همه شبام شوم و خاکستری

تویی که ادعات میشد از همه ناکس تری....

نه میتونم جلوت این بحثه رو بازش کنم

نه میتونم با غم تنهایی سازش کنم...

هعیییییی سلطان دلتنگتیم💔

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بخیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

من دوست ندارم.آما آهنگ تموم راهروهای خونه رو شمع که بچینی من باهات .......رو گوش میکنم.

خیلی حرفهای رکیک زدن هم در جامعه واقعا زشته.اونم با اون همه مخاطب.

بهرحال اشتباهاتی هم داشته.این جور رفتارا تو آمریکاشم قفله

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

موسیقی ایشون و کلا رپ نمیپسندم و نشنیدم

امیدوارم روزای بهتری براشون رقم بخوره

حالا سر ظهر جمعه چرا یاد ایشون افتادین

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

چندتا اهنگشو دوست دارم بخاطر همین بهش احترام میزارم بااینکه خانما رو فحش داد ولی زندگی براش قشنگ‌نبو ...

دقیقا نمیشه ادمها رو قضاوت کرد چون نمبدونی اونا چی کشیدن به همه ادمها بنظرم باید احترام گداشت تو هر شخصیت و شرایطی

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
دقیقا نمیشه ادمها رو قضاوت کرد چون نمبدونی اونا چی کشیدن به همه ادمها بنظرم باید احترام گداشت تو هر ...

دقیقا بعضی اهنگاشو دوست دارم 

قضاوت هم نمیشه کرد چون اول قاریو حافظ قران بوده و قران رو حفظ بوده  و برا ایران اهنگ‌میخونده معلوم نی چی به سرش اومده که یهو فحش و ناسزا 

ولی بازم قابل احترلمه