2777
2789
عنوان

اوناییکه مامان نمیشن بیان

916 بازدید | 94 پست

بیاین صرفا برای دردودل

خاهش میکنم ب راحتی نگید سرپرستی ی بچه رو ب عهده بگیر

میدونم خیلی ثوابه همه چیشو میدونم

ولی سرپرستی الکی نیس که کلی امادگی فکری جسمی روحی میخاد ک خیلیا ندارن

لطفا ب کساییکه بچه ندارن ب راحتی نگید سرپرستی ب عهده بگیر

مطمعن باشین قبل اینکه شما بگید اون طرف خودش ب تمام راه ها فک کرده و ب نتیجه نرسیده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جان

منم بعضی موقعا غر غر میکنم ولی بعدش میگم شاید یه حکمتی داره

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

پس چرا من دوس دارم خودم بچه دار نشم برم از بهزیستی بیارم

توی جهان میلیون ها ادم وجود داره و میلیون ها طرز فکر عزیزم.همه مث هم نیستن.بچه اوردن عیب نیس ولی امادگی میخاد.شما ازدواج کردی؟

بعد پونزده سال بچه دارشدم 

چشم به کسی نمیگیم حق باشماست 

درسته هرکسی نمیتونه بچه یه سرپرستی بگیره شرایط و روحیه خودش میخاد 

کلا نطر دادن اشتباهه هرکس صلاح خودش میدونه مگر اینکه تاپیک زده باشه بپرسه خب اون وقت همه نطر میدن اگ این پیشنهادم بدن اشکال نداره 

آی وی اف اینا کردیم درمان نشده.هیچ دارویی هم جواب نداده

پیگیر باش ناامید نشو من هفته پیش برای بار یازدهم ای یو ای کردم ....بعضیا بار اول مثبت میشن بعضیا بار بیستم

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ
بعد پونزده سال بچه دارشدم چشم به کسی نمیگیم حق باشماست درسته هرکسی نمیتونه بچه یه سرپرستی بگیره شرای ...

من چندین بار تاپیک زدم گفتن سرپرستی ب عهده بگیر.مطمعنا اون ادم خودش ب تمامممم راه های ممکن فک کرده اینکه بپرسه فرق میکنه تا اینکه بگن اینکارو کن

خیلی خوشحال شدم براتون خداحفظش کنه عزیزم🥺

پیگیر باش ناامید نشو من هفته پیش برای بار یازدهم ای یو ای کردم ....بعضیا بار اول مثبت میشن بعضیا بار ...

اولین باری ک رفتیم دکتر.ی دکتر گف توی این راه باید کفش آهنی بپوشید.متاسفانه شوهر من دمپایی نیکتا پوشیده🤣