2777
2789

نه بیشترم شد

بیبیچک ۴ روز قبل موعد مثبت شد

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

درد که بعد یه هفته خوب شد 

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردسینه ودرددرحدپریودتا۳ماه اول طبیعیه ۷تا۱۰روزبعدموعدت بی بی بزن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

سینه درد دو روز قبل موعد تموم شد ولی باز روز موعد شروع شد و من چون یبار از بی بی چک زخم خورده بودم نزدم و بیست روز بعد از موعد رفتم ازمایش دادم

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو اون ۲۰ روز چه علائمی داشتین؟

علائم خاصی نداشتم نه حالت تهوع نه چیزی ولی ازم ترشح نمیومد و هر روز از استرس به خودم فشار میاوردم تا نکنه ترشحی بیاد و ببینم پریود شدم یا نه 

هوس خوراکی میکردم گاهی و بیشتر وقتا زیر دلم تیر میکشید که باید دراز میکشیدم یه چند ساعتی تا خوب بشم 

دیگه چیزی یادم نمیاد

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40