2777
2789
﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

سلام عزیزم، خدا خیرتون بده

من تو زمینه دوخت سرویس آشپزخونه مهارت دارم اما نمیدونم چجوری میتونم مجازی آموزش بدم،

ساخت اکسسوری سنگ مصنوعی هم چندسال کار کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام نازنین جون فعلا فراخوان هست بعدا مجزا تاپیک زده میشه

آها خیلی خوبه آفرین💯💐💐💐💐

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

من معلم انگلیسی هستم

و کلاسای انلاین دارم

لطفا بیاید تو کلاسام شرکت کنید 

هم خیلی ارزونه و هم خصوصیه🥲❤️

سلام من معلم زبان انگلیسی هستم،ماکلاس های انلاین انگلیسی داریم ، کانال انگلیسی ما در تلگرام با بیش از۴۰۰۰زبان اموز 👇🏻teaching_english_vip@

مرد زندگی من حضرت علی (ع)هستش 

خاطر ،شجاعتش،مردونگیش،پاک بودنش،درست کاریش،وفاداریش کاش اون زمان بدنیا میومدم کنارشون بودم کاش

تاپیک قشنگیه

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

سلام عزیزم، خدا خیرتون بدهمن تو زمینه دوخت سرویس آشپزخونه مهارت دارم اما نمیدونم چجوری میتونم مجازی ...

منم سرویس آشپزخانه بلدم و همینطور خیاطی تقریبا در حد حرفه ای . ولی خب شهرستانم زیاد کار نیست🥲 یه دوره ای سعی کردم نشد

من کلا هنری ندارم بی هنر دو عالمم

اشکال نداره عزیزم 

همین که سعی میکنیم بنده خوب خدا باشیم و واجبات و مستحبات رو رعایت کنیم گناه نکنیم و به اهل بیت و خانواده و عزیزامون عشق و محبت داشته باشیم و اخلاق خوش داشته باشیم و دل کسی رو نشکنیم و تو هر کاری هر چند کوچیک هر کمکی بتونیم انجام بدیم و دریغ نکنیم خودش مهمترین سرمایه هست💖

سلامت و حاجت روا باشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
اشکال نداره عزیزم همین که سعی میکنیم بنده خوب خدا باشیم و واجبات و مستحبات رو رعایت کنیم گناه نکنیم ...

راستش تو اونم بدترین و روسیاهم خدا خودشمنو ببخشه و نذاره رسوا شم شاید اگر تو شرایط روحی بهتری بودم باز تمرکز میکردم شاید کمکی ازم بربباد امد الان یه کوه استرسم برام دعا کنین اون از خدا بیخبری که قصد داره رسوام کنه دستش به حایی نرسه

راستش تو اونم بدترین و روسیاهم خدا خودشمنو ببخشه و نذاره رسوا شم شاید اگر تو شرایط روحی بهتری بودم ب ...

خدا خودش همه مون رو ببخشه 

الهی بهترین‌ها براتون رقم بخوره و آبروتون حفظ بشه عزیزم🤲

برای آرامش دلتون هدیه به امام غریبمون آیه الکرسی میخونم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
خدا خودش همه مون رو ببخشه الهی بهترین‌ها براتون رقم بخوره و آبروتون حفظ بشه عزیزم🤲برای آرامش دلتون ...

فداتون بشم عزیزم نمیدونم قابل باشه دعام یا نه اما سه شبه نماز شب میخونم اسم قشنگتو اگه برات مقدوره بگو برات دعا کنم 

سلام عزیزم، خدا خیرتون بدهمن تو زمینه دوخت سرویس آشپزخونه مهارت دارم اما نمیدونم چجوری میتونم مجازی ...

اکسسوری سنگ مصنوعی که خیلی خوبه

راست میگن ک مثلاً با ده تومن مواد میشد یه چیز خشگل مثل گلدان یا استند درست کرد و به قیمت 150 تا 300 بفروش میرسه؟