2777
2789
عنوان

تصورتان از عروس آخر چیه😂😂😂

1247 بازدید | 82 پست

من عروس آخرم و شوهرم ته تغاری بنظرتون چجوریه عزیزترن یا نه

؟؟؟

مادرشوهرم خیلی خوبه خداراشکر فرق نمیذاره ولی یبار به مامانم گفته بود این عروس (من) با اون یکی متفاوته مهربون تره و بهتره 

شماها چجورید؟

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میبوسمت 😘🤰🤰شوهرم و بچم 🤣❤❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اپنیکه خودشیرینتره عزیزتره

من جاری ندارم ولی چون خیلی روام به هیچ وجه سیاست ندارم و خودشیرینی بلد نیستم هرکی بیاد از من عزیزتر میشه قاعدتا

که اهمیتی هم نداره برام😂👩‍🦯

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

عروس آخرم ولی از لحاظ سنی از اونیکی بزرگترم ولی مادرشوهرم همیشه میگه تو عروس نیستی دخترمی و واقعا هم همینجوریه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

عروس اولم ولی تا عروس اخر برسه خودم عروس دارمیشم برادرشوهرکوچیکم و پسرم همسنن😂😂

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
عروس آخرم ولی از لحاظ سنی از اونیکی بزرگترم ولی مادرشوهرم هنیشه میکه تو عرپس نیستی دخترمی و واقعا هم ...

البته اونیکی هنوز دوست دختره 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡