2777
2789
عنوان

روک و راست بگید شما بودید ناراحت میشدید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 50 پست
نهشما میتونی با جاری مشکل داشته باشی ولی نمی تونی برای رابطه عمو و برادرزاده تعین تکلیف کنی

همون برادر زاده شکا فکر نکن یه دختر کوچولو‌نه 

همسن من ه و داره اذیت می کنه همه رو علیه من تحریک می کنه

منم میگم منظورم رابطه اینا نیست که هی میگن عمو شه من میگم چرا اینقدر تو کف اینه

دقیقا منم درکت میکنم...و همین مشکل رو با دختر جاریم دارم.۱۲سالشه و اینقدر شوهرم بهش اهمیت میده که من حساس شدم اصلا بدم ازش میاد دیگه...و هرشب سر این موضوع خونه ی ما جنگ و داد و بیداده اگه من بگم پیتزا میخام میگه خال ندارم برم ولی کافیه اون بگه مثل آرپی‌جی میره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا منم درکت میکنم...و همین مشکل رو با دختر جاریم دارم.۱۲سالشه و اینقدر شوهرم بهش اهمیت میده که من ...

حالا فکر کن دختر جاری من همسن منه 

و همه رو برعلیه من تحریک می کنه

منم بارها با استوری دیگران میرم آهنگشو دانلود میکنم و گوش میدمطبیعیه ربطی به تو کف بودن نداره

اخه من دیشب پرسیدم چیشد یاد این اهنگ افتادی چون فارسی ه اونم کلا ترکی گوش میده نگو چون استوری خانم بوده پس اینم بهش علاقه پیدا کرده

همون برادر زاده شکا فکر نکن یه دختر کوچولو‌نه همسن من ه و داره اذیت می کنه همه رو علیه من تحریک می ک ...

اتفاقا وقتی نوشتم تو فکر عموی خودم بودم که ارتباط خوبی هم با هم داریم 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

وای خدا ب دادت برسه ...تنها کاری ک میتونی بکنی سعی کن جایی ک اون هست نری

می دونی از چی حرصم می گیره 

از اینکه شوهرم اصلا اهنگ فارسی گوش نمیده فقط ترکی 

بعد خود به خود به این اهنگ علاقه پیدا کرده

حالا فکر کن دختر جاری من همسن منه و همه رو برعلیه من تحریک می کنه

ببین دقیقا میفهمم چی میگی

فقط اینو بدون هرچقدر حساسیت نشون بدی و شوهرت اینو بفهمه کارت تمومه

مردا وقتی ببینن دیگه بیخیالی و به فکر خودتی بیشتر میان سمتت

امتحان کن نتیجه میبینی

ی مدت فقط به خودت برس کتاب بخون مراقبت پوستی انجام بده لباس شیک بپوش

بذار فکر کنه دیگه چیزی برات مهم نیست

کاملا با اعتماد به نفس رفتار کن و به زندگی مسلط باش یعنی یه راهی پیدا کن .این دیگه دوست نیست که لفت بدی خانواده‌ ست خودتو شیرین کن سوتفاهم ها رو برطرف کن .پشت سرش هم با کسی حرف نزن یا تعریفش رو بگو به گوشش برسه .اختلاف خانوادگی رو حل نکنی مشکل میاد تو خونه ت.من موردی رو سراغ دارم که منجر به طلاق هم شده.

کاملا با اعتماد به نفس رفتار کن و به زندگی مسلط باش یعنی یه راهی پیدا کن .این دیگه دوست نیست که لفت ...

من پشت سر کسی حرف نمی زنم نه تعریف نه هیچی 

حتی وقتی بقیه حرف بزنند سکوتم 

این دختر جاری بقیه رو تحریک می کنه

یعنی بعدش حمایت می کنه

شما ی مدت همین کارو بکن به هیچ عنوان نه صحبت کن ازشون نه گیر بده نه رفتارتو تغییر بده نه تیکه بنداز

اصلا هیچیییی فقط به فکر قرتی بازی خودت باش

هم خودت آروم میشی کم کم

هم شوهرت میاد سمتت و میفهمه چیزی نمیتونه مهم تر از خودت باشه