2777
2789
عنوان

روک و راست بگید شما بودید ناراحت میشدید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 50 پست
شاید باورت نشه دقیقا همین مشکل رو من با شوهرم دارم...هرچی هم میگم. فایده ای ندارد .همیشه خونمون جنگ ...

همه تو تاپیک قبلم گفتن تو ذهنت مریضه فلان ه 

منظور من رابطه نیست تو کف بودن اونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابا خب برادرزاده و عمو‌ان شاید داشته کلیپه رو نگاه میکرده یاد آهنگه افتاده گفته بذار گوش بدم

منظور من رابطه اینا نیست میگم چرا باید با کسی که اونقدر خانم و بچه شو اذیت کرده صمیمی برخورد کنه تو کف باشه

نه ذهنت مریض نیست ...ما حساسیم چون اون حس حمایتی که از شوهر باید بگیریم و نگرفتیم

منم میگم منظورم رابطه اینا نیست که هی میگن عمو شه 

من میگم چرا اینقدر تو کف اینه

بابا خب برادرزاده و عمو‌ان شاید داشته کلیپه رو نگاه میکرده یاد آهنگه افتاده گفته بذار گوش بدم

چند بار با حس و علاقه و به به گوش کنه انگار این چه گوهریه که دختر جاری گراشته استوری

بذار ی چیزی رو روراست بهت بگمهرچی مرد بفهمه رو چیزی حساسی و نقطه ضعف داری بیشتر اذیتت میکنهخودتم داغ ...

اره اینم هست ولی یه عمر نفهمید که ادم حمایت گر باشه

وای با محارم اصلا به شوهرتون سخت نگیرید  .دختر جاری شوهر شما عموشه از دید همسرت ببین .شما هم تلاشت رو بکن رابطه رو درست کنی حتی اگر جاری نچسب باشه .چاره ای نیست تمام عمر قرار باهم باشید .الکی از یه کار جاری تعریف کن جلوش مثلا آشپزی یا کینه ای نبودن ...‌‌یه چیزی پیدا کن تا به دلش نفود کنی .اصلا هم به شوهرت فشار نیار نتیجه عکس میده