2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش بیشتر از ده روز قهر کنه یلحظه بیاید بگید چکاکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قهر واسه خانوماس اصولا

اما در مورد همسرتون....انقد منت کشی رو تکرار کردی که عادت شده واسه هر دوتون 

یکم عزت نفس داشته باش بانو جان

اگه واقعا مقصر نیستی،زندگیتو بکن،منت کشی نکن دیگه

بزار گرسنه و نیازمند بیاد سمتت عزیزم

قهر کردن ،اونم بی دلیل نشون دهنده اینه هنوز بلوغ روحی وشکل داره ،بجای قهر ،گفتگو کردن خیلیییی نتیجه میده

بشینن حرف بزنین باهم مشکلتون رو حل کنید چرا قهر میکنید مثل بچه ها عزیزم

حرف نمیزنه باهام سلام نمیده میاد خونه نگامم نمیکنه همش میگه تو بدی ب عالم و ادم گفته بده بداخلاقه .منو گفته .اصن حرف نمیزنه اخم تخم

حرف نمیزنه باهام سلام نمیده میاد خونه نگامم نمیکنه همش میگه تو بدی ب عالم و ادم گفته بده بداخلاقه .م ...

خوب بگو بیا حرف بزنیم مشکلمون رو حل کنیم 

سلامتی و خوشبختی دخترم
قهر واسه خانوماس اصولااما در مورد همسرتون....انقد منت کشی رو تکرار کردی که عادت شده واسه هر دوتون یک ...

باهام حرف نمیزنه فقط اخمو تخم یه کلمه هم حرف نمیزنه نگام نمیکنه.منم این دفه ۱۰روزه نرفتم سراغش اما اونم ن بخاطر گشنگی نه نیاز جنسی باهام حرف نمیزنه.قبلنا سه سال پیش مثلا پیام میداد چرا ناراحتی چرا حرف نمیزنی .الان جامدن برعکس شده

شوهر منم قبلا اینجور بود همش من منت کشی میکردم الان دیگه دید نمیرم سراغش ب کل عوض شد توهم بهش رو داد ...

اخه ۱۰ روزه همینه میترسم بخاطر نیاز جنسی خیانت کنه

شما چندروز محل نمیدادی تامیومد منت کشی

بخاطر بچم میگم اونم اذیته خونه سوت کور

خوب هرچی اشتی باشن بیشتر دعوا میکنن از نظر روانی مشکل دارن خودت با بچه ات بخور برگرد ولش کن چرا زندگیتو زهرمار میکنی براخودتون پول ازش بگیر جمع کن غذا بیرون سفارش بده بروپارک سینما بچه گناه داره منکه منتظرم بچه هان برن مدرسه یه شیفت یه جا برم سرکار سرگرم بشم از دست این ناخاله

خوب هرچی اشتی باشن بیشتر دعوا میکنن از نظر روانی مشکل دارن خودت با بچه ات بخور برگرد ولش کن چرا زندگ ...

پول نمیده الان ۱۰روزه هیچی نخریده میده هیچی....حتی برا بچه خوراکی.پولم نمیده بهم .منم چپیدم ت خونه