2777
2789

اگ مادر نداشته باشه و بی کس و کار اینجوری میشه

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کلا دختر جریانش فرق میکنه،چه بچه باشه چه بزرگ پدر که نداشته باشه بی پناه و غریب میشه😔😢هیچکی نمیتونه جای پدرو مادر و بگیره 

خــــود آبـــــادگــــر دلِ ویـــــرانـــــ خــــویـــــشـــیـم.......💫🌱

کلا دختر جریانش فرق میکنه،چه بچه باشه چه بزرگ پدر که نداشته باشه بی پناه و غریب میشه😔😢هیچکی نمیتون ...

موافقم چون خودم درک کردم 🥺

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

من مطمئنم یه جای دیگه براش جبران میشه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

میگن بچه از سمت مادر یتیم میشه 

تو فامیل داریم. اونهایی که مادر دارند و پدرشون فوت شده. مادره بچه ها را بزرگ کرده. و بچه ها عاقبت به خیر شدند.. 

دو مورد تو فامیل داریم. 

حالا اگر  مادر فوت کنه. مرده میره زن میگیره 

زن بابا برای این که راحت بشه. دخترها را تا خواستگار بیاد رد میکنه برن. اصلا هم زن بابا براش مهم نیست داماد کیه و چی کارست.