2777
2789
عنوان

🚫فردا امتحان دارم چجوری نرم ⁉

215 بازدید | 21 پست

مشکلم مدرسه نیست ، مشکل راضی کردن مامانم است

یه روش یا دلیل منطقی و محکم بکین که فردا رو نرم امتحان بدهم 

تا صبح هم بخونم نمیتونم نمره خوب بگیرم (کلا نمیتونم برم)

الان حالم خیلی خوب نیست سردرد دارم ولی بعید میدونم مامانم باور کنه و میدونه که درس رو بلد نیستم ...

بیاین کمک 😭😭

برای کسی که بهترین روش رو پیشنهاد کنه به نیت حاجت روایی اش 7 تا نادعلی میخونم 

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

جا نادعلی بشین دوتا ویدیو مرتبط ببین درستو یاد بگیر 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جا نادعلی بشین دوتا ویدیو مرتبط ببین درستو یاد بگیر

ریاضی دارم صفرم ...

تا صبح هم یه فصل رو بتونم بخونم بشه 5 نمره ...

3 روزه دارم فیلم میبینم هنوز 1 فصل تمام نشده ...

زمانی که صرف نادعلی خوندن میکنی درس بخونی حداقل ۱۰ رو میگیری نیازی هم به پیچوندن نیس 😂

هر نادعلی فقط 1 دقیقه طول میکشه 

3 روزه دارم میخونم 1 فصل و 5 نمره هم جمع نشده 

هر نادعلی فقط 1 دقیقه طول میکشه 3 روزه دارم میخونم 1 فصل و 5 نمره هم جمع نشده

چندمی ؟

منم فردا امتحان ریاضی دارم ولی اصلا استرس ندارم حتی یک دورم کتاب رو نخوندم چون بلدم 

اگه میخوای من کمکت میکنم یاد بگیری 

ریاضی دارم صفرم ...تا صبح هم یه فصل رو بتونم بخونم بشه 5 نمره ...3 روزه دارم فیلم میبینم هنوز 1 فصل ...

3 روز وقت داشتی و وضعت اینه ؟ موفق باشی😏

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

خب نمیشه بری مدرسه ولی سر امتحان نری

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بشین درس بخون

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

عزیزم من یه نصیحت بهت میکنم من خودم کلاس یازدهم هستم 

و پارسال نرفتم برای شیمی و برام ۱۰ رد نکرد غیبت موجه با صفر و ترم دوم با نمره ۱۲ افتادم 

برو حتی شده چرت پرت بنویسی که حداقل برات ۱۰ رد کنه