2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میترسم از خارج رحمی دکتر برای هفته ی بعد یکشنبه برام سونو واژینال نوشته تا اون موقع از استرس مردم

نه عزیزم فکر بد نکن ان شاءالله چیزی نیست منم اوایل خیلی درد داشتم تا الان که هفته 11 باردازیمم. هفته پنجم میگفتن احتمال خارج رحمیه ولی نبود حتی بار اول که سونوی واژینال دادم به اشتباه تشخیص خارج رحمی دادن که دکترمو عوض کردمو از استرس مردم و زنده شدم تا دو هفته بعدش دوباره سونوی واژینال دادم و جنین داخل رحم بود و همه چیشم اوکی بود ولی هنوز دردا رو دارم نمیدونم دلیلش چیه

منم داشتم هیچی نیست نتزس بییین تو بارداری زیاد زوم نکن رو خودت فقط باید ریلکس باشس

آخه اصلا احساس نمی‌کنم باردارم ساک هم هنوز ندیدم دلشوره تمام وجودمو گرفته دست خودم نیست