2777
2789
عنوان

مشاور داریم اینجا

40 بازدید | 4 پست

بچه ها مشکلاتمون رو بابام به پدر شوهرم گفت اونم همینطوری اشک میریخت و گریه میکرد  

چرا یه مرد باید گریه کنه دلیلش چیه روانشناس یا مشاوری هست بهم بگه دلیل اینکه اینقدر زود گریه میکنه چیه ؟!

شوهرمم دقیقا همینطوریه ، خیلی زود گریه اش میگیره موقع حرف زدن ، کمکم کنین لطفا میخوام ببینم تو چه محیطی بزرگ شدن یا جو خانوادگیشون چطوری بوده که اینطورین 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احساسین بیش از حد،مرد به همین آسونی گریش نمیگیره ببین کجا و چی شده که کم آوردن😐💔

برای منم خیلی عجیبه 🫠

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
برای منم خیلی عجیبه 🫠

از هرکس بپرسی بهت میگه،ببین مردا خیلی احساسین،ولی جلوی خودشونو میگیرن و خودشونو سفت  و محکم نشون میدن،😂حتما یه مشکل جدی پیش اومده بپرس و حلش کن من که شخصا نمیتونم نه گریه شوهرمو ببینم نه بابام😂💔