2777
2789
عنوان

دوتا از همکارای متاهلم با هم رابطه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 161 پست
من موقعیت تغییر شغل ندارم تازه بهم وعده دادن عید به بعد ارتقا میگیرم ولی نمیدونم چجوری این چندش هارو ...

من وعده دادن عید به بعد ارتقا میگیرم ولی دیگه کشش ندارم بمونم اینجا😶 برم چند روزی و استراحت کنم باز برم سرکار،،،،،کلا ندید بگیرشون کار خودتو انجام بده و برو خونه

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای ب نی نی یار گزارش بده

ولاا بخدا بعضی ها دیونه ان،،، تعجب میکنم 

من دوساعته دارم میگم حوصله هیچ مردی ندارم 

حوصله شوهرمم ندارم 

اومده درخواست میده

خو کم عقل  حداقل برو یکی درخواست بده اهلش باشه

ولش کن ارزش نداره

فقط تعجب کردم

قضاوت نداره دیگه ...اینا ک تو محیط کار تو حلق هم بودن ۹۹ درصد رابطه اونجوری هم دارن ک میشه زنا و حکم ...

مشخص بود 

قشنگ همکار آقا رو با اسم کوچیک صدا می‌کرد و با یه آه ناله میگفت ...نکن 

دفعه اولشون بود اینجوری عشوه می‌ریخت 

وای من انقد حالم بد شد ناهارم هنوز تو یخچاله اصن اشتهام کور شد 

گم شید برید تو ماشین تو خونه یا هر خرابه ای چرا تو محیط کار این غلط هارو میکنید 

لایک نکن جان دل 

عزیزم جدا ار خیانت میشه بگی بزای حسابداری چه دوره هایی خوبه ببینم ؟؟ شما برای کار تو شرکت چ دوره ای ...

من از دانشگاه حسابداری خوندم لیسانسمم ورودی سال ۹۲ بودم

ولی دیر شاغل شدم متاسفانه و الان از صفر شروع کردم قشنگ  

لایک نکن جان دل 

دقیقاااااا

برام بشدت عجیبه که انقد کار روتینی شده که جدیدا بلاگرا دارن کلیپ میسازن مثلا وقتی پسرت میفهمه دوس پسر داری،یا وقتی با دوس پسرت کات کردی و نمیتونی پیش شوهرت گریه کنی!! 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡