2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4253 بازدید | 156 پست
موقع چایی کیک یا بيسکوئيت میارم بعد رفتنشون خونه رو تمیز میکردم دیدم پسرش بالای ده تا بيسکوئيت برداش ...

کاملا درک میکنم چی‌میگی عزیزم مثل خودمی 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

ما تو مسافرت تو هتل بودیم، برای صبحانه یه خانمی پسرش نهایت ۳ ساله بود.

ظرفشو پر میکرد، فقط بچه با دست با اونا بازی میکرد و میپاشید این ور و اونور، تا مامانش صبحانه بخوره.

مثلا پاستا میریخت، پیتزا میریخت، کلی چرت و پرت میریخت فقط بچه بازی کنه.

بعضیا کلا اسراف براشون مفهوم نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجوری میگن که

شکر

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

ب نظرم باید بهش بگی 

بگو عزیزو غذاشو نخورد حتما ببر من بدم میاد از اسراف 

من همیشه ب مهمونام میگم یعنی اگه دوقاشق هم مونده باشه وادارش میکنم بخوره یا ببره 

مگه رودروایستی داری خونه تو اومدن قانون های خونت هم بگو 

ناراحت شد فوقش دفعه بعد دعوت کنی نمیاد دیگه یا اگه اومد ب اندازه غذا می‌کشه 

خیلی رفتار بدی دارن بعضیا واقعا درسته😔خب بیرون نریزید غذاهارو بریزین تو یه بار مصرف ببرین برا نیازم ...

اخه غذایی ک دست خورده چطوری بریزم . گناه داره خودمو ب بقیه مدیون کنم . بعدم همه رو قاطی میکنه . اون روز قرمه سبزی و برنج کشیده تو بشقاب کنارش یه ملاقه ماست یه قاشق ترشی . قابل استفاده نیست ک دیگه

پدره من ۵۰ ۶۰ سالشه ولی همیشههههه همیشهههههه یکی دو قاشق برنج گوشه ی بشقابش هست مادرمم همیشه همونو مستقیم‌میریزه لب پنجره یعنی واسم سوال بعد ۵۰ ۶۰ سال دستش نیومدا چقدر بریزه؟

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

ربطی به کلاس نداره شاید دوست نداره، من خودمم ته مونده غذای بچه رو نمیخورم هر دفعه هم در حد چند قاشق ...

اخه بعضی بچه ها کثیف میخورن شاید نشه خورد ولی بچه های جاری من کلا دست به غذا نمیزننن!یدوتاشون یه قاشق میخورم اون یکی قشنگ کبابش و برنجش درسته دست نخورده !فکر کن!بعد برای خ‌ودشون تعریف میکرد بچش کم غذاست یه پیمونه برنج درست میکنه!خب همونقدر که تو خونت براش میکشی تو مهمونی بکش!