2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4253 بازدید | 156 پست

من فقط یبار این کارو کردم. یه دفه وسط غذا حس کردم سیرم و نتونستم بخورم. انوز بعد چند ماه عذاب وجدان دارم برای اون غذا که صاحبخونه ریخت بیرون

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم همیشه تو مهمونی ها برای خودم کم غذا میکشم که اگه بچم غذاش اضافه اومد از غذای اون بخورم

من به اسراف مخالفم اما اینکار رو نمیکنم

واسه شخصیت خودم

چون یک مادرم؟ 

براش کم میریزم و نهایتا دوباره میریزم

کوچک که باشه کمترین مقدار میکشم

الانم که بزرگن هم اندازه میکشن هم مراعات سفره میکنن

مهمونتون بیشعوره

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

این لقمه شمردن نیست،بی فرهنگی مهمونه ک اندازه شکمش غذا نمیکشه و اسراف میکنه

تو بعضی عروسیا که ما چند سال پی میرفتیم هرکس غذای خودش یا بچه اش نصفه کاره میموند، ظرف میدادن که ببره با خودش، بجای اینکه بریزن دور

و بنظرم این کار خوبیه

بیصدا جان میدهیم در هیاهوی ارزوهایمان🖤

خیلی رفتار بدی دارن بعضیا واقعا درسته😔خب بیرون نریزید غذاهارو بریزین تو یه بار مصرف ببرین برا نیازم ...

غذای دهنی بقیه رو ببره برای نیازمند ؟

وقتی دو قاشق میخوره دهنی میشه دیگه 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو بعضی عروسیا که ما چند سال پی میرفتیم هرکس غذای خودش یا بچه اش نصفه کاره میموند، ظرف میدادن که ببر ...

فاطی زندس ؟

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

وای جاریا من اصصصصلا دست به غذای بچه نمیزنن!حس میکنن کلاسشون پایین میاد ولی خانواده من اصلا اهل فیس ...

ربطی به کلاس نداره شاید دوست نداره، من خودمم ته مونده غذای بچه رو نمیخورم هر دفعه هم در حد چند قاشق میکشم که اگه خورد باز بکشم ولی پیش میاد یکی دو قاشق میمونه ته بشقابش من که نمیخورم شوهرم باشه میخوره 

من که انقد گرسنه و سرگرم غذا خوردنم حواسم به هیشکی نیس فقط وسط غذام گاهی میگم تعارف نکنیدا بریزید😂تازه اض

افه بیاد میدم ببرن غذای مونده نمیخوریم

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

اینطور مهمونایی را دعوت نکن

دیگه صبرم تموم شده . یه اکیپ هستیم چند تا خانواده این سری نوبت ماست دعوت کنیم ب شوهرم گفتم دیگه اونارو دعوت نمیکنم هر خانواده رو یه شب در هفته دعوت میکنم ک اونا دیگه نیان تو جمعمون