2777
2789

شوهرم کارتخوان مغازه شو با حساب من باز کرده چون کلا حساب کتاب خوکه دست منه

من خنگم چون نمیدونستم این معدل حسابو اینا اینجوریه که یه بار یه وام باهاش میتونی بگیری و دیگه میپره یه وام بوری ۱۶ تومنی باهاش گرفتم بدون اینکه به شوهرم بگم و وقتی وامو گرفتم اون موقع بهش گفتم

امروز رفته بود بانک که رو کارتخوان وام بگیره حدود ۵۰۰ تومن بهش تعلق میگرفت ولی چون من اون وامو گرفته بودم گفتن دیگه نمیتونی و امتیازت سوخته

خود کارمندای بانکم هاج و واج مونده بودن ازین کار نابه خردانه

خیلی عذاب وجدان دارم دارم میمیرم از غصه

حالا گذشت ولی دیگه بدون مشورت ازاین کار ها نکن

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ بد

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

خودم افسردگی بعد از زایمانم گرفتم با این دست گلی که ناخواسته به اب دادم حالم صد برابر بدتر شد کاش می ...

چطور مشورت نکردی اخه،همسرتم بدون مشورت ازاینکارا میکنه؟خب ۱۶هزاز تومن پفک نخریدی که،۱۶میلیون وام گرفتی بعد قبلش نپزسیدی بگیرم نگیرم

چیزی هم از دست ندادی وام که خدایی همون نزول هست صد برابرش رو بانک از جگر ادم میکشه بیرون

تو شرایط تورمی هر چقدر بدهکار باشی بیشتر سود میکنی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چطور مشورت نکردی اخه،همسرتم بدون مشورت ازاینکارا میکنه؟خب ۱۶هزاز تومن پفک نخریدی که،۱۶میلیون وام گرف ...

نه والا شوهرم بدون مشورت با من اب هم نمیخوره

منم خیلی الکی خواستم ببینم اصلا این وام چیه و چطوره 

فک نمیکردم آخرش بشه این

خیلی پشیمونم

من جای شوهرت بودم تا چند روز دیوونه میشدم😂

۵۰۰ میلیون به باد رفت

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

نه والا شوهرم بدون مشورت با من اب هم نمیخورهمنم خیلی الکی خواستم ببینم اصلا این وام چیه و چطوره فک ن ...

دیگه فایده نداره غصه خوردن،کاریه که شدی تجربه برات شد.شوهرتم میدونه پشیمونی یه فکر دیگه کنید

بانکم واقعا ظالمه واسه کارمنداش هزارتا وام جورواجور داره میگفتم خب بانک یجوری حبش کنه  مثلا این وام ۱۶ تمونیو یه جا تسویه کنیم بعد اونو بگیریم بانک گفته بود اصلا ممکن نیست امتیازت دیگه سوخته

من جای شوهرت بودم تا چند روز دیوونه میشدم😂۵۰۰ میلیون به باد رفت

خیلی ناراحت شده ولی چون شرایط من الان خوب نیست به روی خودش نمیاره ولی میدونم از درون داغون شده