2777
2789
عنوان

خانمایی که توقع دارین عروس میاد خونتون کمک کنه تو کارا

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 52 پست
عزیزپول قرض دادن وجابه جابه جایی وسایل فرق داره ادم دوتا بشقابی که خودشوشوهرش و بچش خوردن رو نشوره ب ...

خب مگه داماد میاد خونه مادرزن پدرزن خودش و زن و بچش غذا میخورن ظرف میشوره ؟ یا تو درست کردن غذا کمک میکنه ؟ نه چون اینا کارای زنونست پس حالا که داماد تو اینکارا کمک نمیکنه وظیفشه حداقل اون کارایی که میتونه رو انجام بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم توقع شما بالاست اتفاقا شماها همیشه فکر میکنید عروس کلفته و داماد تاج سر در صورتی که هیچ فرق ...

اتفاقا عروس ماهیچ کمکی نمیکنه

درعوضش برادرم همیشه هرجاپدرزنش بخادهست

شماداری ی کاری مثل ظرف شستن و برابر میدونه باپول دادن دامادونوکری کردنش

اتفاقا عروس ماهیچ کمکی نمیکنهدرعوضش برادرم همیشه هرجاپدرزنش بخادهستشماداری ی کاری مثل ظرف شستن و برا ...

چرا فکر میکنید پول دادن کمک کردن برادرتون نوکریه ؟ آره خب اگه واقعا اینجوری که شما میگید عروستون هیچ کاری نمیکنه اشتباه میکنه. ولی درکل همون ظرف شستنم خیلی کار آسونی نیست من هر وقت ظرف میشورم کمرم داغون میشه دستای آدم داغون میشه چرا فکر میکنید کار بی ارزشیه 

من همیشه به خانواده همسرم کمک میکنم و شوهرمم همیشه به خانواده من کمک کرده اگرم نکنه من بازم کمک میکنم اما دیگه با دلخوری 

والا به خدا شما خیلی کار خوبی میکنید من دیدم میرن خونه عروس هیچ کاری نمیکنن اونوقت عروس که میاد خونش ...

خودشیفته و خودخواهن 

خیلی زشته اینو همو میدونن ولی وقتی ارزش خودشو بی ارزش کنه بقیه هم ارزشی قائل نمیشن همش بخاطر بی عزت نفسی عروس 

احترام و محبت و کمک دوطرفس 

عروس به خانواده شوهر سرویس بده  ولی شوهر هیچ کاری برای خانواده عروس نکنه کجای دنیا اینجوریه 

نفقه وخرج دادن زن وظیفه قانونی مرد لطفی نمیکنه وقتی مردی زنی کنارشه طبق قانون و شرع مرد باید هزینه کند

بعصی عروسا از اول راهو اشتباه میرن جوگیر و احساساتی میشن شان و شخصیتشون میاد پایین 

خودشیفته و خودخواهن خیلی زشته اینو همو میدونن ولی وقتی ارزش خودشو بی ارزش کنه بقیه هم ارزشی قائل نمی ...

میدونه مشکل اینجاست که جامعه ما داره کاری میکنه که کم کم همه مسئولیتا رو بندازه رو دوش زن و حتی خرج زندگیم بیفته پاش و وظایف مرد بشه لطف . مهریه رو که رسما قبول ندارن دیگه . خرج خونم که دو طرفست و هر دو باید کار کنن نگه داری از بچه ها و خانه داریم که فقط وظیفه زنه اگه نکنه هم همه بهش انگ تنبل بودن و بی لیاقتی میزنن و میگن وااای بیچاره شوهرت . کارای عروس در قبال خانواده شوهرم که وظیفه عروسه داماد اصلا حق کمک نداره . متاسفانه اینا رو خود خانما انداختن رو زبونا و آقایونم که از خدا خواسته . 

میدونه مشکل اینجاست که جامعه ما داره کاری میکنه که کم کم همه مسئولیتا رو بندازه رو دوش زن و حتی خرج ...

زنای حسود و مریض طرفدار مردسالارین البته دقت کنی شوهرای این زنا نوکر زناشونن ولی همین زنای سلیطه از مردسالاری دفاع میکنن چون حسود و پلیدن 

هعی خوش ب حالت که راحتی ما خونه عمه هام و عموهام و داییام بریم ظرفا رو میندازن بهمون بشوریم و خیلی کارای دیگ میندازن بهمون 

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
خب تقصیر اون خانواده چیه پسر یا عروس نفهمن

ببین من کلا موافق این نیستم که کسی کمک نکنه اما وقتی که همسرشم به پدر مادرش کمک نکنه خیلی زورش میاد 

مثلا من همیشه به خانواده همسرم سعی میکنم کمک کنم همسرمم به خانواده من اما اگه یه روز شوهرم کمک نکنه من بازم کمک میکنما اما خب با دلخوری دیگه زورم میاد