2777
2789
عنوان

نامزدم گفت نهار چی خوردی گفتم قرمه سبزی🫤🤣سوسیس بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 68 پست
یاد کلیپ اون دختره افتادم که میگفت عزیزم ما الان امریکا لب ساحلیم بعد داشت تو خونه نون و رب میخورد😂 ...

🤣🤣🤣

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

خوبه حالا خورد کردی ریختی تو تابه من گشادیم میشه همونجوری میذارم لای نون با خیارشور و گوجه لقمه میگیرم میخورم😂😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بود نمی‌گرفت از دور فقط اینجوری میگن 😂

نه میگیره بعضی وقتا😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
خوابگاهی؟

نه گلم تازه صبحا گوشیو میزارم رو الارم بهش صبح بخیر بعد خوشحال میشه میگه همه چی تمومی 

البته قبلش اعتراض داشت چقد دیر بیدار میشی منم میزارم رو الارم 🤣🤣🤣جواب میدم و لالا

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

حداقل یه سی‌سی روغن میریختی

ریختم نمیدونم چرا خشک شد

این خدای قرمه سبزیه گذاشته گردنت😏😏

🤣🤣 نمیدونم چجوری از من خوشش میاد

نه گلم تازه صبحا گوشیو میزارم رو الارم بهش صبح بخیر بعد خوشحال میشه میگه همه چی تمومی البته قبلش اعت ...

دهنت سرویس 

فکر کردم خوابگاهی با این سوسیس و ماهیتابه

باز خوبه سیاست داری 

نشون نمیدی اینطوری 

😃

من هلاک سلیقتم توخردکردن بعدهمه چراسوخیده شده

میخواستم قشنگ بشه

خدانکشتت😆😆😆دروغ نگی دیگه بهش دورت بگردم💜🫰🏻💜

دیگه نمیگم 🤣💜

اگه بدونه خانومیش سوسیسم بلد نیس درست سرخ کنه🤣😅

بلدم حوصله ندارم

آدم با سیاستی نیستی باید میگفتی بدون تو از گلوم چیزی پایین نرفت یکمم گریه میکردی

😂😂 اتفاقا گفتم نمیخورم تا تو بری تایم نهار 

گفت نه بخور

از الان دروغ وارد زندگی میکنی پسفردا از سرکار میاد همش توقع قورمه و قیمه داره😑🤣حالا یه تخم مرغم می ...

دلشم بخواد مشتی هستم و پر طرفدار