bahariiiip مدیر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 عنوان نامزدم گفت نهار چی خوردی گفتم قرمه سبزی🫤🤣سوسیس بود | مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 68 پست خب روم نشد بگم سوسیسماهیتابه فقط🤣🤣🤣 میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 1403/10/11 | 13:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 یاد کلیپ اون دختره افتادم که میگفت عزیزم ما الان امریکا لب ساحلیم بعد داشت تو خونه نون و رب میخورد😂 ... 🤣🤣🤣 میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4320 خوبه حالا خورد کردی ریختی تو تابه من گشادیم میشه همونجوری میذارم لای نون با خیارشور و گوجه لقمه میگیرم میخورم😂😂 دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
پرنسس_جادوگر_ عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4320 اگ بود نمیگرفت از دور فقط اینجوری میگن 😂 نه میگیره بعضی وقتا😂 دردی که انسان را به سکوت وا میدارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 خوابگاهی؟ نه گلم تازه صبحا گوشیو میزارم رو الارم بهش صبح بخیر بعد خوشحال میشه میگه همه چی تمومی البته قبلش اعتراض داشت چقد دیر بیدار میشی منم میزارم رو الارم 🤣🤣🤣جواب میدم و لالا میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 حداقل یه سیسی روغن میریختی ریختم نمیدونم چرا خشک شد میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
مونا12345 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 2199 چ بیخیالم هست 😂😂 هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 این خدای قرمه سبزیه گذاشته گردنت😏😏 🤣🤣 نمیدونم چجوری از من خوشش میاد میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
مونا12345 عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 2199 بو سوسیس میاددد چرا هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔
مامان1گوگورو عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 214 نه گلم تازه صبحا گوشیو میزارم رو الارم بهش صبح بخیر بعد خوشحال میشه میگه همه چی تمومی البته قبلش اعت ... دهنت سرویس فکر کردم خوابگاهی با این سوسیس و ماهیتابهباز خوبه سیاست داری نشون نمیدی اینطوری 😃
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 من هلاک سلیقتم توخردکردن بعدهمه چراسوخیده شده میخواستم قشنگ بشه میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 خدانکشتت😆😆😆دروغ نگی دیگه بهش دورت بگردم💜🫰🏻💜 دیگه نمیگم 🤣💜 میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 اگه بدونه خانومیش سوسیسم بلد نیس درست سرخ کنه🤣😅 بلدم حوصله ندارم میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 آدم با سیاستی نیستی باید میگفتی بدون تو از گلوم چیزی پایین نرفت یکمم گریه میکردی 😂😂 اتفاقا گفتم نمیخورم تا تو بری تایم نهار گفت نه بخور میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا
bahariiiip مدیر استارتر عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 3307 از الان دروغ وارد زندگی میکنی پسفردا از سرکار میاد همش توقع قورمه و قیمه داره😑🤣حالا یه تخم مرغم می ... دلشم بخواد مشتی هستم و پر طرفدار میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا