2777
2789
عنوان

نامزدم گفت نهار چی خوردی گفتم قرمه سبزی🫤🤣سوسیس بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 68 پست
خوبه حالا خورد کردی ریختی تو تابه من گشادیم میشه همونجوری میذارم لای نون با خیارشور و گوجه لقمه میگی ...

تو دیگه نوبری 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

خوبه حالا خورد کردی ریختی تو تابه من گشادیم میشه همونجوری میذارم لای نون با خیارشور و گوجه لقمه میگی ...

من یوقتا حتی با پوست میخورم اینقدر حال ندارم😁😁

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شعرتقدیم به استاترکشته ماروآشپزیت واااایکشته ماروصداقتت وااایکشته ماروروغن نریختنت وااایکشته مارومعر ...

کشته ما رو شاعریت واااای😂

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
شعرتقدیم به استاترکشته ماروآشپزیت واااایکشته ماروصداقتت وااایکشته ماروروغن نریختنت وااایکشته مارومعر ...

وای🤣🤣🤣

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖اقایون تو تاپیکام نظر بدید اما در خواست دوستی ندید 🙏🏻 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

🤣🤣

نه من بعضا یه دستم میگیرم یه دستمم نون میگیرم از هر کدوم یه گاز😂😂

پوستشم مثل موز باز میکنم با دندونم فشار میدم میره

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

شتتت🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣نه من بعضا یه دستم میگیرم یه دستمم نون میگیرم از هر کدوم یه گاز😂😂پوستشم مثل موز باز میکنم با د ...

😁😁😁

امان ازین کالیبره بودن😄

البته من مزاح کردم گفتم با پوست گفتم بزار دیگه آخر تنبل بودنو بگم😄

وگرنه تا حالا سوسیس خام نخورم