2777
2789
هرچقد پول بدی اش میخوریدوربینای ایفون حتی مدل پاییناش اصلا با سامسونگ قابل قیاس نیستندوربینای سامسون ...

برای محصول چطور؟ به نظرت کدوم بهتره؟ برای اینکه عکس زنده تر باشه، یا عکس ها درست تر باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تازه این یلدا همسرم یه صد تومنی پول داشت برام آیفون خرید خودم که طلا پس انداز دوست داشتم اون نذا ...

مرسی

پس برم تو فکرش

دارم یه دوره موبایلگرافی می بینم، یه کم کار کنم عکاسی و ادیتم بهتر بشه ایشالا بخرم.

منم دقیقا دوتا گوشی دارم برا نرم افزارهای داخلی سامسونگ خوبه

من سامسونگمو نگه میدارم برای کارای شخصی م. آیفون رو فقط برای کار میخوام. دوربین و ادیت و اینستا فقط بریزم.

آیفون۱۲به بالا عالیه بهتره ک پایین۱۲ اصلا نگیری سامسونگ های جدید هم عالین دوربین و همه چی پیشرفته و ...

آره ۲۴ اولترا هم میگن خیلی خوبه

شما ۲۴ اولترا رو دیدی از نزدیک با آیفون مقایسه کنی؟

من اون زنده بودن عکس های آیفون خیلی وسوسه م میکنه. فکر میکنم خیلی برای کارمون اثر داره

جدی؟چه خوبیای دیگه ای غیر دوربین داره؟

دوستم داره انگار عکساش با دوربین عادی گوشی خیلی خوشکل میفته

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

من سامسونگمو نگه میدارم برای کارای شخصی م. آیفون رو فقط برای کار میخوام. دوربین و ادیت و اینستا فقط ...

ایفون  یچیز دیگس

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧
اره خیلییی مخصوصا پرتره اش

آره

یه رقیب داریم تو کسب و کارمون، اینقدر حرصم میگیره استوری هاشو می بینم. خودمونو میکشیم مثل اون نمیشه عکس و ویدیوهامون، بعد همسرم دیده بودش میگفت آیفون داشت:)))

آره ۲۴ اولترا هم میگن خیلی خوبهشما ۲۴ اولترا رو دیدی از نزدیک با آیفون مقایسه کنی؟من اون زنده بودن ع ...

ببین۲۴اولترا من دارم بنظرم بهترین موبایل دنیا درحال حاضر میتونه باشه چون دوستمم آیفون۱۶گرفت مقایسه کردم اصلا اولترا یچیز دیگست

عکساش هم حالت لایو

لطفا برای قبول شدنم در دانشگاه فرهنگیان دعا کنین🙏🏻                      شغل رویاهای کودکانم معلمی بود🦩👒

از دوازده سالگی ایفون دارم الن شونزده پرومکس دارمبیین اصن هم دوربین هم درکل به حدی خوبه ی ماه داشته ...

والا من حالا 16 پرومکس ندارم ولی برا 14 پرو مکس و اس 24 اولترا که هردوشونو دارم بنظرم سامسونگه بهتره
وای خوب قطعا 16 پرومکس خیلی بهتره

آرهیه رقیب داریم تو کسب و کارمون، اینقدر حرصم میگیره استوری هاشو می بینم. خودمونو میکشیم مثل اون نمی ...

ببین اگر کارت مربوط عکاسیه چرا دوربین نمیخری ؟ درسته آیفون عالیه و دوربین خوب ی چیز دیگست و اینکه عکسارو هم باید ادیت بزنی شیوه عکاسی هم مهمه