2777
2789
ببین اگر کارت مربوط عکاسیه چرا دوربین نمیخری ؟ درسته آیفون عالیه و دوربین خوب ی چیز دیگست و اینکه عک ...

آره دارم روی مهارت های عکاسی و ادیت کار میکنم.

دوربین سخته برامون، قبلا توشرکت قبلی عکاس حرفه ای داشتیم، تا با دوربین عکس بگیره و ادیت تو سیستم  و بعد منتقل کنه، زمان از دست می رفت. با اینکه چند نفر هم بودیم کار اصلا سریع پیش نمی‌رفت.

الان فقط دونفریم، سرعت هم برامون مهمه. 

شاید بعدها نیرو اضافه شد رفتیم سراغ دوربین.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره دارم روی مهارت های عکاسی و ادیت کار میکنم.دوربین سخته برامون، قبلا توشرکت قبلی عکاس حرفه ای داشت ...

اهان پس همون گوشی خوبه ی چندتا اپ هم بندازی عالی میشه ولی اگرم خریدی ۱۵ یا ۱۶ بخر پایین تر نخر ، حالا کیفیت رو نی نی سایت خراب می‌کنه ولی این عکسیه ک با آیفون گرفته شده البته بکنم رنگشو خودم دست کاری کردم

اهان پس همون گوشی خوبه ی چندتا اپ هم بندازی عالی میشه ولی اگرم خریدی ۱۵ یا ۱۶ بخر پایین تر نخر ، حال ...

عالیه عکست

این آیفون چنده؟

۱۵ با ۱۳ سی تومن تفاوت قیمت داره. می ارزه یعتی به نظرت؟

عالیه عکستاین آیفون چنده؟۱۵ با ۱۳ سی تومن تفاوت قیمت داره. می ارزه یعتی به نظرت؟

این با ۱۴ هست ببین الان دیگه ۱۳ ارزش خرید ندارع چون دیگه ابدیت کنی باگ میده باتریش داستان میشه برات درسته ریجستری داره ولی دوربین ۱۵ باز خیلی بهتره رفیقم پانزده داره عکس‌اش خیلی تمیزه خدایی چرا باید پول کلون رو ۱۳ ک نمیارزه بدی 

من سامسونگمو نگه میدارم برای کارای شخصی م. آیفون رو فقط برای کار میخوام. دوربین و ادیت و اینستا فقط ...

منم سامسونگ رو میبرم باشگاه و شاد و خرم افزار های داخلی روش ریختم با آیفون اینستا و تل واتساپ 

من سامسونگمو نگه میدارم برای کارای شخصی م. آیفون رو فقط برای کار میخوام. دوربین و ادیت و اینستا فقط ...

منم سامسونگ رو میبرم باشگاه و شاد و خرم افزار های داخلی روش ریختم با آیفون اینستا و تل واتساپ 

برای محصول چطور؟ به نظرت کدوم بهتره؟ برای اینکه عکس زنده تر باشه، یا عکس ها درست تر باشن

ایفون قطعا

گروه نارنجی🧡🧡🧡🧡وزن اولیه ۷۳/۸۰ 🧡وزن فعلی ۷۱/۸۳ 🧡هدف اول ۶۵🧡هدف نهایی ۶۰

منم زورم میاد ایفون ببرم باشگاه یا پیاده روی

مخصوصا ک دزدی و..زیاد شده

منم زورم میاد ایفون ببرم باشگاه یا پیاده رویمخصوصا ک دزدی و..زیاد شده

اره امشب گزارش پنج نشون میداد که حدود پونصد تا گوشی یه دزد مشهدی زده از دست خانما بخدا ترسیدم صد تومن پول گوشی بده بعد بدزدن

اره امشب گزارش پنج نشون میداد که حدود پونصد تا گوشی یه دزد مشهدی زده از دست خانما بخدا ترسیدم صد توم ...

نه اخه میدونی یبار همینجوری ک گوشیو دادم باشگاه بزاره تو صندوق وقتی تحویل گرفتم گلشش خورد شده بود

هرچی گفتم اینجا شکسته قبول نکردن براهمون ترجیه میدم دست کسی ندم