2777
2789
عنوان

سوجان باگ نداره به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 110 پست
اصطلاح های باکلاسی هستش 😅مثل رل کراش کاپلی دیت

تف 😬😂هر روز ی چی در میاد

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
نه اون قضیه تود قربانه که میرفته قمار و بعدا از دوستاش جدا شد دوستاشم همون یکیش لاعره یکیش وسط موهاش ...

مگه سوجان نمیدونست قربان قمار می‌کنه ؟ آخه دیشب سوجان از حرف مادرجان تعجب کرد

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ثریا دید طلا با قربان خوبه برنامه ریخت با هم ازدواج کنن طلا هم طبق برنامه عاشق شد قربان رو هم با پول ...

الان قربان عاشق طلاعه یا داره نقش بازی میکنه؟

من فک کردم خانواده طلا به قربان گفتن طلا رو بگیر تا بهت فلان منسبت رو بدیم

یه سوال پیش میاد اینکه این منسبت و شغل و ماشین خوبو به هر کی پیشنهاد بدی قبول میکنه طلا رو بگیره پس چرا این قربان یه سرباز روستایی ساده حد اقل به یه ادم باکلاس تری پیشنهاد میدادن

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

خیلی دوست داشتم جمله اش روبی آب میشه چند روزی زندگی کرد بی آبرو نه

اره دقیقا این بود که شما گفتی باید حفظش کنم شاید یجاهایی بدردم خورد😂😂😂😂

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

الان قربان عاشق طلاعه یا داره نقش بازی میکنه؟من فک کردم خانواده طلا به قربان گفتن طلا رو بگیر تا بهت ...

والا یخورده غیر واقعی ولی هم طلا عاشق شده هم اینکه داماد قبلیشم اینجوری کرد تا کامل مال خودش بشن

الان قربان عاشق طلاعه یا داره نقش بازی میکنه؟من فک کردم خانواده طلا به قربان گفتن طلا رو بگیر تا بهت ...

نقش بازی میکن حتی بعد این که گفت دئستش داره به ثریا گفت نکنه بفهمه

و خب طلا به خاطر پاهاش با همه گارد داشت با قربان نهو خود سرهنگ هم از خانواده معمولی بوده با ثریا ازدواج کرد شد سرهنگ

خود اسکندر هم درست نیست مادرجان راجع به خود اسکندر حرف زد

خود اسکندر رو نمیدونم چیزی دربارش من یکی درمیون دیدم فیلمو بعصی جاهاشو نمیدونم چیشده

فیلمش خوبه منم نگاه میکنم اما نمیدونم چرا تو هر قسمتش یه نفر میمیره انگار تهیه کننده از پس‌ حقوق و خرجشون برنمیومد میگفت بمیرن

راستی شما چطوری استیکر خنده میذارید ؟واسه من نداره تو صفحه تایپم

مگه سوجان نمیدونست قربان قمار می‌کنه ؟ آخه دیشب سوجان از حرف مادرجان تعجب کرد

نه نمیدونست 

شایدم میدونست

کسی که بهش نگفته بود گفته بود؟ بنظر من نمیدونست 

یجایی بود جلوی کلاس سوجان قربان بیرون وایستاده بعد دوست سوجان میاد بیرون از کلاس میگه دوستات تهدیدم کردن و قضیه قمارو به نمیدونم کیا گفتم قربان گفت به سوجان نگو دختره هم قبول کرد نمیدونم آخر گفت یا نه

والا یخورده غیر واقعی ولی هم طلا عاشق شده هم اینکه داماد قبلیشم اینجوری کرد تا کامل مال خودش بشن

داماد قبلی چیه دیگه؟ من چرا هیچی از فیلم سوجان نمیدونم😂