2777
2789
عنوان

بیاین نیم رخ بینیمو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 26 پست

دماغت خوبه کههه

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

دماغت خوبه کههه

دلم میخاد عمل کنم

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلم میخاد عمل کنم

نننننن

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

اره ماشالا خیلی خوبه🔴🎈🧣🌶🍅🍎🍒🍓انقدر قلب ابی نزار۱۰ هم جدولین😂

اگ واقعا طرف یه تیم باشی۱۶ هم باشه بازم دوسش داری

منم برام برد.و باختش اهمیت زیادی ندارع که بخام بخاطر باخت خجالت بکشم و ازشون طرفداری نکنم

با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂

اگ واقعا طرف یه تیم باشی۱۶ هم باشه بازم دوسش داریمنم برام برد.و باختش اهمیت زیادی ندارع که بخام بخاط ...

ایشالا که موفق باشین❤️

استقلال خوب بیشتر واسه سلامتیش ورزش میکنه

حرف دل در دل بماند بهتر است....

ایشالا که موفق باشین❤️استقلال خوب بیشتر واسه سلامتیش ورزش میکنه

این فصل کلا اوضاعش خرابه ب هر دلیلی

ولی بازی دیشب خوب بود ب نسبت

تا بیاد راه بیوفتع فصل بعدم تموم شدهامسال تراکتور قهرمانه😮‍💨

ایشالله که اول فصل اوکی بشه 

رامین و کوشکی خیلی موقعیت های الکی و مزخرف از دست میدن حرص در میارن😂🥲

تراکتور کیه دیگه 

اصلا جام داره تو باشگاهش🤣

ایشالله که اول فصل اوکی بشه رامین و کوشکی خیلی موقعیت های الکی و مزخرف از دست میدن حرص در میارن😂🥲ت ...

رامین که امسال اومد واسه شما فقط 💩 بزنه😂

شماهم ایشالا سال دیگه امید داشته باشین 

به خدا ما رو هم خسته کردین انقد جام نمبارین اه بسته دیگه😂

حرف دل در دل بماند بهتر است....

رامین که امسال اومد واسه شما فقط 💩 بزنه😂شماهم ایشالا سال دیگه امید داشته باشین به خدا ما رو هم خست ...

ولی من هنوز دلم نمیاد بهش چی بگم 🤣🤣

ایشالله فصلای بعدی