من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بر اساس منطق و عقل و دین و قانون و....در همه جای دنیا یه چیز غیرمنطقی غیر عقلی و در تضاد با دین و قانونه پس توهینی نداریم و بر اساس واقعیت میشه فهمید چه کسی نظرش حق یا باطله درضمن این نظر شخصی نیست و خرابی جامعه رو به بار میاره.
من میخواستم برای مقاله خودم، نظر شخصی هر فرد رو بدونمبالاخرهدیک جامعه بر نظرات شخصی من و شما استوا ...
درسته خب به خاطر همین میگم که باید همه یه عقیده درست داشته باشیم تا جامعه سالم بمونه و منظورم این بود که نمیشه گفت نظر هرکس به خودش مربوطه و با کسی که میاد میگه نه چنین کاری خوب و مطلوبه قطعا باید برخورد کرد یا ذهنیتش رو اصلاح کرد دعوا که نداریم ، با متانت!
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎