قصد بی احترامی به بقیه ی شهرها و قومیت هارو ندارم دوستان همه جای ایران سرای من است ولی به عنوان یه دختر آذری من به شدت کردهارو و گیلانی هارو و شیرازی هارو دوست دارم خیلی دوسشون دارم واقعیت هم شهرشونو هم مردمشونو
حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...
ببین من شیرازی نیستم لرم نیستم من کلا کیلومتر ها از اونجا دورم اما اصلا طرز چت کردنتون درست نیست چه ۱ لر داشته باشه چه ۱۰۰۰ لر توی کتاب تاریخ دوازدهم انسانی اساسی راجبه پایتخت شیراز که واسه لرا بوده توضیح داده دیگه ام ریپ نزن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
چون همه بجای اینکه از خوبی های قومیت خودشون بگن و به مردم معرفیش کنن از بدی هایی که صرفا فقط از بقیه برای قومیت ها و شهر های دیگه شنیدن میگن ، شیرازی اینه لر و ترک اینه یزدی اینه اصفهانی اینه شمالی اینه و… و خب نظرات مخالف شروع میشه و میشه دعوا و توهین و….
شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.
شیراز ولا ۱۰ درصد فارس داره چرا متوجه نیستید میدونید چندین ساله لر ها اونجا ساکنن وای
اینکه چقدر لر اونجا ساکن شده من کاری ندارم صحبت ریشس صحبت ساکن نیست،الان اصفهان شهرستان شاهین شهر کلی آبادانی داره آیا این صحیحه ما بگیم اصفهانیا جنوبین؟یا آبادانیا اصفهانین؟همه شهرا کلی ساکن غیر بومی دارن،لر لره هزار سالم ساکن شیراز باشه رگ و ریشش فارس نمیشه که الان بری از خودشونم بپرسی میگن لریم،ولی مردم اصیل شیراز از قوم فارسن
خانومای عزیز، انقدر همه چیز رو قومیتی نکنید. انقدر عجیب غریب حرف نزنید. نذارید افغانیا و بعضا تاجیک ها بندازنتون به جون هم. همتون اصیلید مال هرجا باشید. بقیه ش سلیقه ست. من از طرف پدری ترک هستم ولی توی گوشیم میتونم بگم ده تا اهنگ لری دارم. چون عاشق موسیقی لری هستم. ببینید! این ها همش سلیقه ست. نمیشه گفت چون من لری دوست دارم پس ترکی بده یا چون تهران دنیا اومدم پس باقی شهر ها بدن! بابا جان یکی فقط تهران رو تحمل میکنه، یکی فقط شیراز، یکی فقط کرمان، یکی فقط مشهد و... سلیییییییییقه ست!
ببین من شیرازی نیستم لرم نیستم من کلا کیلومتر ها از اونجا دورم اما اصلا طرز چت کردنتون درست نیست چه ...
عزیزم من چطور چت کردم مگه؟؟
استارتر داره میگه شیراز رو دوست دارم شما اومدی قومیتی کردید بحث رو
منم نه شیرازی هستم نه لر
ایشون میگه شیرازی هارو دوست دارم حالا با هر نژادی
چه فرقی داره!!
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎