2777
2789
عنوان

من به مردم این شهرها علاقه ی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8608 بازدید | 228 پست
شما که گلی ولی من دانشجو مشهد بودم واقعا حس خوبی نسبت به اکثر مردم مشهد ندارم😢خوب بینشون زیاااد هست ...

اره متاسفانه مشهد دیگه مشهد زمان قدیم نیست

جدا از بد بودن اکثر ادماش حتی امنیتم نیست توش دیگه 

پر از مهاجر ! اصلا مشهدی اصیل خیلی کم شده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه ی قومیت های ایران و همه ی شهرهای ایران با ارزش و بافرهنگ و با اصالتن منم قصد توهین ندارم به کسی ...

تاپیکت رو ببند، چه کاربری هستی که نمیدونمی تاپیک قومیتی ممنوعه، حتما باید تعلیق شی که متوجه شی؟!

همه ی قومیت های ایران و همه ی شهرهای ایران با ارزش و بافرهنگ و با اصالتن منم قصد توهین ندارم به کسی ...

نمیشه عزیزم 

وقتی یکی میاد یه حرفی درباره ی یه شهری میزنه که فقط شنیده و حتی هیچ وقت به چشم ندیده  عادیه که اهل اون شهر از خودش و قومیتش دفاع کنه 

بهترین کار اینه به قوانین احترام بذارید و با زدن چنین تاپیک هایی بستر توهین رو فراهم نکنید قشنگم ♥️♥️

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اره متاسفانه مشهد دیگه مشهد زمان قدیم نیستجدا از بد بودن اکثر ادماش حتی امنیتم نیست توش دیگه پر از م ...

آره دقیقا منم مطمعنم مردم مشهد خیلی ماه هستن مثل بقیه مردم ایران 

ولی متاسفانه یک جمعیتی داخلشون هستن که وجه مشهد رو خراب میکنن💔

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

لراش خیلی بیشتره من باور میکنی با هر چی شیرازی آشنا شدم لر بودن حتی حرفمو اینجا چند نفر تاکید کردن

عزیزم کلا لرها برای استان کهکیلویه و بویراحمد هستن ولی نژاد شیراز فارس هستن حالا از قومیت های دیگه هم در این استان هستن که بعد از فارس ترک های قشقایی که 90 درصد اونها فیروزآباد ساکن هستند حالا شما با هرچی شیرازی برخورد کردید که لر بوده نمیشه تعمیم داد که شیراز لر هستن 

ضمنا نه لرم نه فارسم 

من خودم چهارمحالی ام به نظر خودم ما کلا آدمای خوبی ایم(تعریف از خود نباشه🥰🤣)البته شهر تا شهر متفاو ...

بختیاری؟؟

گلونی لری هویت لر 💯بروهی لرستانات❤️ لر بختیاری و لر ثلاث❤️ یعنی میشه دستشون رو شه🥹