2777
2789
عنوان

من به مردم این شهرها علاقه ی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8608 بازدید | 228 پست
منم مشهدیم اکثرا مارو دوس ندارن خواستم ببینم شماهم مشهدو میگید یانه

ما گیلانی‌ها رو هم دوس ندارن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من شیرازی اصلیم تا حالا به جز شیراز فقط اراک و قم رفتم تاکید می‌کنم شیراز پره لره

شما انگار با شیرازی ها مشکل  داری

اقا من ک شیرازی نیستم 

شیرازی ها خودتون بیاین از خودتون دفاع کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا حرف الکی میزنیلرا اونایین که تو سالای اخیر از یاسوج و شهرای اطراف اومدن شیرازوگرنه شیرازیا لر نی ...

من یه بار رفتم شیراز کلا لر بودن حتی یه مثال معروف هست میگه اگر روزی رفتی شیراز فقط لری بلد باشین کارتون راه جیوفته

🌤🌝🌅🌇

شما فرمودید به عنوان یک اهل فلان جا، افراد اهل جای الف و ب و ج و... رو خیلی دوست دارم.سوال اینه که ا ...

نمیدونم اهل چه شهری هستی 

ولی حرف ایشون مبنا داره 

مبنای جامعه شناسی

یچیزی مثل هویت یابی با اون ویژگی 

محیط زندگی بسیار تاثیرگذاره روی سبک زندگی. 

یه مورد دو مورد مبنا نیست 

اما میشه گفت برای هر شهری حدود 50 درصدشون یک ویژگی مشترک رو دارن و غیرقابل انکاره.

البته ک شهرهای اصیل مد نظره 

الان ک همه جا پر از مهاجر و افغانیه نمیشه کلی نظر داد.

خداییش من از مشهدیا فقط مهربونی دیدم یه رفیق مشهدی داریم خیلی ماهن

میدونی خوب و بد همه جا داره 

اما بین مشهدیا اخلاق بد و شخصیت منفی بیشتره واسه همین کلا تو ذهنیت مردم تغییر کرده

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
من شیرازی اصلیم تا حالا به جز شیراز فقط اراک و قم رفتم تاکید می‌کنم شیراز پره لره

خوب شاید مهاجرن دلیل نمیشه شیرازی باشن،الان من اصلیتم تهرانیه مهاجر نیستم ولی تهران کلی ساکن غیر تهرانی داره که فقط مهاجرن و اصالتشون مال شهرای دیگس،شیراز و تهران جفتش اصالت مردمشون فارسه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
ما گیلانی‌ها رو هم دوس ندارن

پس من چرا عاشقتونم عاشق مردم گیلان عاشق لباسای محلیتون عاشق آداب و رسومتون عاشق ترانه هاتون

حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...

شما که گلی ولی من دانشجو مشهد بودم واقعا حس خوبی نسبت به اکثر مردم مشهد ندارم😢خوب بینشون زیاااد هست ...

گل بودن از خودته عزیزم 

بله واقعیته نمیشه کتمان کرد

✨💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩
اون که برا خودشونهخسیس ندیدیمن یه شهر خیلی خسیس دیدم که بین مردم گمنامه

منم یه شهری بودم اسمشو نمیارم رفتم آشپز خونه ی بیمارستان در حد دو دقیقه از گاز استفاده کردم پولشو ازم گرفت. هنگ بودم اصلا گفت چیه نکنه با مبلغش مشکل داری؟ گفتم نه جانم از جایی اومدم که برا مهمون گوسفند سر میبرن و به مهمون نوازی معروفن این چیزا رو میبینم هنگ میکنم بعدم 5هزار بهش دادم و رفتم

وایی چه فرقی داره خب گیلان هم همشون از یک نژاد نیستن منظور ایشون ساکنان این شهر ها بود!!

عزیزم من خودم ترک قزوینم تاریخ میخونم و به شیراز سفر داشتم شیراز بزن گوگل ۹۹ درصد مردمامش لرن و درصد کمی فارس ینی لراش بیشتر از فارسان 

من یه بار رفتم شیراز کلا لر بودن حتی یه مثال معروف هست میگه اگر روزی رفتی شیراز فقط لری بلد باشین کا ...

این حرفا چیه میزنی

من یه بار تا حالا ندیدم کسی اینجا لری حرف بزنه

شاید شماها لرستانو با شیراز اشتباه گرفتین شب بوده نفهمیدین😂

اره لر دارن ولی مهاجرای شهرای اطراف مثل یاسوج هستن نه شیرازی اصیل

تهرانم مهاجر ترک و لر داره پس بگی تهرانیا ترکن؟؟؟

ب عنوان ی شیرازی حرفتو رد میکنم

خدایا کسی اینجا به یادش نیست که دنیا زیر چشماته ◉ یه عمره یادمون رفته زمین دارمکافاته ◉ فراموشم شده گاهی که من اینجا چه ها کردم ◉ که باید روزی از اینجا بازم پیش تو برگردم ◉ خدایا وقت برگشتن یه کم با من مدارا کن ◉ شنیدم گرمه آغوشت اگه میشه منم جا کن ღ