2777
2789
عنوان

من به مردم این شهرها علاقه ی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8611 بازدید | 228 پست
وای الان از فضولی میترکم کهههههه

بعید میدونم کسی مال اون استان باشه ...

لازم به ذکر هست که من بدی از اون استان ندیدم و کسی رو هم که میشناسم آدم فوق العاده مودب و خوش اخلاقی هستن ..اما تو مسافرت کارم به یه بنده خدای دیگه از اون استان گیر کرد ...خیلی ازش ناراحت شدم ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ب یزدی ها حس خوب ندارمب نظرم خسیس هستن یعنی اونای ک من برخورد داشتم فقط دنبال پس انداز و طلا خری ...

نهههههههههههه..یزدیا عشقن به خداااااااا. عالی هستن ...هم لهجه شون ..هم اخلاقشون هم قیافه هاشون ...عالی هستن عالی ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
من ب یزدی ها حس خوب ندارمب نظرم خسیس هستن یعنی اونای ک من برخورد داشتم فقط دنبال پس انداز و طلا خری ...

اون که برا خودشونه

خسیس ندیدی

من یه شهر خیلی خسیس دیدم که بین مردم گمنامه 

جدی؟ من خودم از نزدیک ندیدمشون😄ولی چندین سال پیش مادر پدرم میرفتن یزد پیش دکتر میگن هیچ مردمی بهتر از یزدیا ندیدیم فوق العاده مهربون و دلسوز بودن . آدم خوب و بد همه جا هست شاید پدر و مادر من به آدمای خوب یزدی برخورد کردن شما به آدمای بد 🥲

شهرمام اینطوره ولی خب مرددم چه کار کنن. تفریحی ندارن که هزینه کنن برای لباس و اینجورچیزاش پولشون میمونه پس انداز می‌کنن..