2777
2789

سلام. ۱ ساله ازدواج کردم قبلش ۲ سال با شوهرم دوست بودم. بهش اعتماد داشتم. رابطمون هم خیلی خوبه. دیروز کامپیوتر قدیمی شوهرم و چک کردم.‌ تو یه پوشیه یه فیلم دیدم از خودش با یه دختر توی خونه !! و مشخص بود مدت زیادی اون دختر دوست دخترش بود درحال که به کل گفته بود اصلا رابطه جدی توی گذشته نداشته و پنهان کرده بود درحالی که مدعی بود همه چیزو گفته . ترو خدا بگید چیکار کنم به روش بیارم ؟ دارم میمیرم از ناراحتی  

نه بابا ول کن دنبال زیر بغل مار میگردی اون الان خودشم یادش نیست وگرنه نمیذاشت همچین فیلمی تو کامپیوتری که شما راحت بهش دسترسی داری باشه یواشکی فیلمه رو پاک کن یادت باشه از تو اون سطل زباله هم پاکش کنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فرض کن گفتی، اونم یا برات تعریف کرد یا کتمان کرد. برنامت برای بعدش چیه؟

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم

به رو نیار ....

تنها راهی که میتونی یه اب گل الوده را صاف کنی اینه که هم نزنی و بذاری راکد بمونه ....

گذشته ها گذشته ....

از این به بعد هرچی فهمیدی چوب را بردار و تنبیهش کن ولی از گذشتش بگذر ، همه خطاهایی داشتن ....

مهم اینه که بین اون همه ادم به تو اعتماد کرده و تورو دوست داشته و انتخابت کرده که تا اخر عمر کنارت باشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
وای نمیتونم پز از حرص و ناراحتیم قلبم شکست

کاملا درکت میکنم 

اصلاااا به روش نیار 

میتونی اون فیلمارو پاک کنی 

اگه بهش بگی انگار خودتو کوچیک کردی چون اون پر رو تر میشه 

بهترین کار اینه که به روش نیاری 

بالخره جوونی کرده .. اون گذشته ش بوده به تو ربطی نداره 

از بعد ازدواج به تو ربط داره 

♡

اگه بهش بگی روتون تو روی هم وا میشه، اون الان یادش رفته و مربوط به گذشته اش بوده، بیخیال باش، فیلم رو پاک کن، خیلی دختره رو میخواست میرفت همونو می‌گرفت نه تو رو

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
وای نمیتونم پز از حرص و ناراحتیم قلبم شکست

کاملا درکت میکنم 

اصلاااا به روش نیار 

میتونی اون فیلمارو پاک کنی 

اگه بهش بگی انگار خودتو کوچیک کردی چون اون پر رو تر میشه 

بهترین کار اینه که به روش نیاری 

بالخره جوونی کرده .. اون گذشته ش بوده به تو ربطی نداره 

از بعد ازدواج به تو ربط داره 

♡