2777
2789
عنوان

من به مردم این شهرها علاقه ی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8611 بازدید | 228 پست
زبانشون چیه تو خراسان شمالی؟

کردی (کرمانج)

ترک (ترکمنی و ترکی )

فارسی

و البته زبانهای دیگه ای هم هست که بگم هم نمیشناسیدشون :))))))))))) مثل  تاتی ..رازی ...و...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عاشق بلوچ ها و جنوبی ها هستم 

آخر قربون اون صحبت کردنشون برم 

هربار میریم جنوب همش دوست دارم بشینم پیششون برام صحبت کنن

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

خب شیراز که گفتی ۹۰ درصد مردمانش لر هستن باید عنوان میکردی مردم لر شیراز کلا ۱۰ درصد فارس داره

این دیگه خییییلی جدید بود

شیرازی ها لر هستن؟؟؟

اقوام همسر من شیرازی هستن

لر ندیدم تا حالا 

دوست عزیز اولا من به کسی توهین نکردم دوما من نگفتم از شخصیت و فضیلتشون خوشم میاد من از آداب و رسوم و ...

شما فرمودید به عنوان یک اهل فلان جا، افراد اهل جای الف و ب و ج و... رو خیلی دوست دارم.

سوال اینه که اینکه شما نماینده‌ای از شهر خودتون هستید و همشهری هاتون وجه اشتراک قابل تشخیصی با شما دارند و اینکه اون افرادی که اهل شهر الف و ب و ج بودند و دیدید و پسندیدید نماینده از شهر و همشهری‌های خودشون هستند؛ چه مبنایی داره؟!

بر چه معیاری می‌تونیم بگیم اهل اون شهر بودن این ویژگی‌های محیطی رو به بار آورده؟!

از نظر من  اخلاقی‌تره چه صفات پسندیده و چه صفات ناپسند هر شخص رو پای خودش بنویسم و از تعمیم دادنش به اعضای خانواده، هم محله‌ای‌ها، هم‌شهری‌ها، همکاران و... بپرهیزیم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
این دیگه خییییلی جدید بودشیرازی ها لر هستن؟؟؟اقوام همسر من شیرازی هستنلر ندیدم تا حالا

دقیقا

اکثرا فارس هستن و درصد کمی هم ترک قشقایی

حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...

منم مشهدیم اکثرا مارو دوس ندارن خواستم ببینم شماهم مشهدو میگید یانه

واقعیت رو بخوای آره ...خیلیا رو دیدم که مشهدیا رو دوست ندارن ..نمیدونم چرا ....ولی خب دوستای من که خیلی خوبن ....همه جا خوب و بد داره ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
خب شیراز که گفتی ۹۰ درصد مردمانش لر هستن باید عنوان میکردی مردم لر شیراز کلا ۱۰ درصد فارس داره

وایی چه فرقی داره 

خب گیلان هم همشون از یک نژاد نیستن 

منظور ایشون ساکنان این شهر ها بود!!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎