2777
2789
عنوان

من دارم اشتباه‌میکنم یا نامزدم

113 بازدید | 7 پست

الان یک ماهه ما میخایم عقد کنیم شغل همسر کشاورزی هست قرار شد لازم به ذکر هست که من نه بله برون جشن گرفتم نه نامزدی حتی راضی شدم که عقد محضری شه پول جشن رو بدیم ماشین عوض کنیم تارا بخریم اما ایشون گفتن جاش تریلی بخریم چون تو زمین با پدر و داداش شریکه اینجوری مستقل میشه منم قبول کردم البته بگم هیچ حساب و کتابی باعم ندارن هر کس هر چی بخاد برمیداره از سود اول با این قضیه مشکل داشتم گفت نمیشه زشته تا الان سالها اینطوز بوده دیگه قبول کردم نزدیک عقد بهم گفت دلم نمیخاد اینجوری عقدت کنم بی هیچی منم گفتم راستش منم دلم نمیخاد دوست دارم لاقل یه جشن بگیریم قرار شد جشن بگیریم و ایشون کفتن از پول محصولشون براش مقدور هست ک منم گفتم از کادوهایی ک‌گیرموت اومد و وام ازدواج میدم تو بتونی ماشین بخری الان ایشون برای هزینه عکاسی و…مدام میگه ندارم ولی اصلا ممکن نیس ایسون یک میلیارد امسال دراورذه مگه میشه کل پول بره برا بدهی ؟به من میگه همش بدهی شده رفته بعد اگر اینطوره چرا خانوادش میگن انشالا از اسفند باید خونشو بسازه؟وقتی پول نداره حس میکنم خانوادش بهش گفتن بگو ندارم و نیس تا با کمترین هزینه جشن بگیره چون واقعا غیر ممکنه منم کفتم هرچی تا الان هزینه شده رو کنسل میکنم تو الان نمیتونی عقد بگیری عروسی هم نمینونی پس کارم بد بود؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهم تر از عقد و عروسی و این چیزا مسأله شراکت بی حساب کتاب شون هست 

چون مطمئن باش صد در صد مشکل ساز میشه 

یه فکری کن 

بحث کردن با یک احمق، ثابت میکند که دو احمق وجود دارد.☺️                                                                                 

هیچ وقت قانع نباش، وقتی میبینن قانعی نادیدت میگیرن و میدون تو همیشه در هر شرایطی هر چیزیو قبول میکنی و ازت سواستفاده میشه چه خودش چه خانوادش

باید اینا رو حل کنین 

اگر از روز اول اینقدر قانع نبودین اینطوری نمیشد 

البته مقصرتون یا قضاوتتون نمیکنم... 

یوخ نارحت نشین

چسب زخم ها بعد خوب کردن زخم دور انداخته میشن 💔.....