2777
2789
عنوان

قرص سیپروترون کامپاند

70 بازدید | 18 پست

کسی مصرف کرده این قرص و؟ 

من از وفتی میخورم ینی تازه 4 روزه دارم میخورم قبلا جوش نمیزدم یا خییییلی کم میزدم ولی تو این 4 روز جوشای ریز دردناک زده صورتم 

خوب میشه ؟یچیزی مص برون ریزیه ینی ؟! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید حساسیت داری ،اتفاقا من یه زمانی واسه جوش بدن می خوردم و جوش هورمونی عالی بود

مامانم میگ اولش قرص های هورمونی میریزه بیرون ولی نباید قطعش کنی خوب شه 

تازه 4 روزه دارم میخورم ولی خب جوشای دردناک زدم میترسم همینطوری زیاد شه 🥲

تازه شروع کردم میتونه دکترم باز عوضش کنه؟! برای پی سی او میخورم و فعلا بله جولو گیری

برای پی سی او قبلا دوفاستون تجویز می کردن🤔قرص سیبل

• قرص سیبل
  • قرص ضد بارداري ياسمين
  • قرص لویتود
  • قرص کنتراسمین
  • قرص لوورا
  • قرص روکین اینا می تونه‌جایگزینش بشه به دکترت بگو ببین کدومش بهتره 
برای پی سی او قبلا دوفاستون تجویز می کردن🤔قرص سیبلقرص سیبلقرص ضد بارداري ياسمينقرص لویتودقرص کنتراس ...

دوفاستون قبلا میخوردم خیلی خوب بود البته دوفاستون خارجی آخرین باری رفتم گفتن دیگ دوفاستون خارجی نیتس تو داروخونه ها بجاش قرص دوفامد  ک ایرانیه قرص دوفاستون هست رو بهم دادن اونم میخوردن جوش میزدم🤣😂 ب ایرانی  نمیسازه فک کنم بدنم 😐😂

دوفاستون قبلا میخوردم خیلی خوب بود البته دوفاستون خارجی آخرین باری رفتم گفتن دیگ دوفاستون خارجی نیتس ...

آخ چه بد ،من دو بسته  خارجی داشتم پارسال دادم به جاریم ،البته یه سال بیشتر هم وقت نداشت .قبلا راحت گیر میومد 😓