2777
2789
عنوان

اسنپ مزخرف ترین برنامه ی تاریخ

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 39 پست
اسنپ هم دولتی نیست و صاحباش دو تا برادرن که ایرانی نیستن و آلمان زندگی میکنن

اونا روی پرده ان😂 واسه نمایش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این تنها نیست که 5 تا فقط برنامه نویس میگه دارند یه شرکت بزرگیه حتما روش کار میکنن که این میگه الکی ...

تو بازار داره روزانه کلی برنامه جدید میاد... از اپ بانکی بگیر تا... حالا تا ببینیم چطور میشه... اسم برنامه رو بگو 

امضا ندارم اثر انگشت زدم
نمیدونم والا ولی تا جایی که میدونم دولتی نیستن و ارتباطشون با دولت همون مالیاتهتازه این ها از قبل پو ...

ببین یه چیزی میگم اینو مطمئن باش

تو این کشور اگه به دولت وصل نباشی هیچ کاری نمیشه کرد 

تو بازار داره روزانه کلی برنامه جدید میاد... از اپ بانکی بگیر تا... حالا تا ببینیم چطور میشه... اسم ...

اسمشو نمیدونم ولی این از اون اپ ها نیست که یه فرد معمولی طراحی کنه یه شرکت بزرگی در تهرانه

دیگه نمیدونم شما از کجا میدونید ولی من اینطوری دیدم و شنیدم

حتما میدونم عزیزم من همسرم تو‌خود شرکت کار میکرد 

به کفته شنیده ها توجه نکن

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
اتفاقا اونا قیمت هاشون خوب میشه هم برای مسافر هم راننده تا جذب بشنحالا تا یک سال دیگه مشخص میشه

عزیزم نمیشه هم برای‌مسافر خوب باشه هم راننده 

تحصیلاتت چیه؟

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!